Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет авг 14, 2020 8:04 pmkr1100 написа:

@ n_a :? :? :? Лятно време и месо . Разбирам да е риба, миди, рапани ,ама свинско :shock: :?
Аз съм на салати и подобни, обаче ми се налагат мазнини и протеини. Не е лесноооо
nikolov333 - майстор
Ябълките освен за сушене, какво друго може да се правят, че тая година ще счупят клоните при мене..?
EDI - майстор
Ракияяяяяяяя ......... :-D
preslav - майстор
пет авг 14, 2020 8:48 pmnikolov333 написа:
Ябълките освен за сушене, какво друго може да се правят, че тая година ще счупят клоните при мене..?
Прекрасен домашен ябълков оцет.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
оцет, ракия, стерилизирано пюре...
vlax - майстор
Поразпитай дали има някой близо до теб,който има преса и ги пресова,става разкошен ябълков сок.Не се слага захар и само се заваряват бутилките/бурканите за ключ.По спомен излиза грубо/зависи от ябълките/от 4 касетки равни около 25 литра сок.Две години правя,но тази нямам ябълки дори за ядене.
:partyman:
Е колко оцет ши изпийте бре?!!

.............хахааааа, шегааааааа!!!
Да се раздели пропорционално на нуждите!
Да се действа бързо, че ябълката бързо окислява и потъмнява- съответно оцета няма да има търговски вид. Рискът може да се избегне с майсторлък или просто да се премине към производство на другата напитка.
vlax - майстор
Трифун ме подсети,забравих, желателно е колкото се може по-бързо да ги завариш,макс до 2 часа от пресоването на ябълките.
:partyman:
kuger - майстор
пет авг 14, 2020 9:36 pmТрифон П.Трифонов написа:
..........
Да се действа бързо, че ябълката бързо окислява и потъмнява- съответно оцета няма да има търговски вид. ..........
Мъъъничко не съм съгласен с теб. Преди 3 години правих ябълков оцет, още имам и е почти бистър, е, поне е светъл на вид.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пиянкииии

Изображение

Изображение

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: