пет авг 14, 2020 11:30 pmkuger написа:Добре де, значи си майстор, пък и щом е само мъничко...пет авг 14, 2020 9:36 pmТрифон П.Трифонов написа: ..........Мъъъничко не съм съгласен с теб. Преди 3 години правих ябълков оцет, още имам и е почти бистър, е, поне е светъл на вид.
Да се действа бързо, че ябълката бързо окислява и потъмнява- съответно оцета няма да има търговски вид. ..........
У дома пиеме домашен винен, бял- ябълки толкова нямаме. То и гроздето е купено, ама винения е супер лесен.
Леле ма съм загубен сабалям!!! На новата къща има супер ябълки. Цели шес дръвчета, от които едната е отрупана.
Офффф, тая година не мога сколасам с нищо!
Давай начина за ябълковия оцет, бърже!
Влакси, пиши и ти как си прайш сока- другото е ясно! Само преса, разливане, варене и туй то?