• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте! Наскоро покрай един имот се сдобих и с две такива печки (третата, доколкото разбрах, стои разглобена на тавана). Преди да прочета темата бях категорична, че ще ги махам, но сега съм в голяма чуденка дали да го направя. Наистина заемат ценно място, трудно ще съобразя обзавеждането с тях, а и никак няма да ми е лесно да паля и чистя печки, но пък са толкова красиви и старинни, че ми е жал някак си, да ги бутна. Климатици или тези печки - това е въпросът. Помагайте, моля!
BARD - специалист
Сложете си климатици а печките може да ми ги продадете на мен.Така де за какво ще се цапате със пепеляци мъкнене на дърва абе не си е работа. :)
Колекционирам стари кахлени печки мога да взема и трите или която вие решите че ви пречи.
здравейте продавам 2 кахлени камини за символична сума, с идеята да не се унищожават. Който има интерес: 0889138298
BARD написа:
Сложете си климатици а печките може да ми ги продадете на мен.Така де за какво ще се цапате със пепеляци мъкнене на дърва абе не си е работа. :)
Колекционирам стари кахлени печки мога да взема и трите или която вие решите че ви пречи.
Звъннете ми ако имате интерес от такива - имам 2 кахлени камини: 0889138298
hidrazin - майстор
съб апр 21, 2012 7:23 pmmario_lem73 написа:
...Звъннете ми ако имате интерес от такива - имам 2 кахлени камини...
Кефиш ме и шА ти звънна ама ме боли к...ра ... за камините де. :lol:
Използвай продавалника за тези боклуци. Там мое да излъжеш някого...
:partyman:
Аз наскоро също се сдобих с апартамент с монтирана кахлена печка. Има ли интерес от страна на купувачи? :?:
вт авг 18, 2020 8:40 amZarazata написа:
Аз наскоро също се сдобих с апартамент с монтирана кахлена печка. Има ли интерес от страна на купувачи? :?:
Писано 2012та от тебеподобен. Хидрата са напил 2019та и ви теглил едни.
Ти друсан ли си или беден?
sokolov.91 - майстор
:lol: 79
вт авг 18, 2020 8:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
Писано 2012та от тебеподобен. Хидрата са напил 2019та и ви теглил едни.
Ти друсан ли си или беден?
:lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Сладур :-) Снимки и локация
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

Тема "кахлени печки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: