От мобилни телефони до цифрови камери
lyubohar - майстор
Аз не бих си играл с разни схемички при положение,че има готов продукт.
Бих купил предложеното от хидразин и ако ми е ниско бих го повдигнал-я табуретка,
я една подходяща ПВЦ тръба.
hidrazin - майстор
вт авг 18, 2020 4:02 pmmitajlako написа:
като цяло конструкцията вече ми е готова остана само светлината
Че то малко ли е в предвид познанията които имаш???
Тая схема от тубата е калпава. За да тръгне ще трябва нагаждане.
А това дето го търсиш - със запояване на няколко елемента от схема с 10 елемента на кръст да стане аха като истински...
Е нЕма как да стане.
:partyman:
nikolov333 - майстор
Ми да си купи готовия и да му изкорми вътрешностите за вграждане в неговия, като иска голям.. :-D
MamaMy - майстор
вт авг 18, 2020 4:27 pmmitajlako написа:
вт авг 18, 2020 4:19 pmMamaMy написа:
Явно са ти много основни понятията. Това, че можеш да запояваш дали означава, че всеки касапин е хирург?
Ако не можеш да помогнеш не философствай !!! Отвори си нова тема за празни приказки. Не е нужно да си специалист, за да запоиш няколко елемента при зададена схема.
Аман от такива като теб по форумите, които си нямат друга работа освен да се правят на много велики и компетентни в сфера която може би им е позната !!
Писнало ми е от жаби като теб. Видели как подковават коня и вдигат крак и те.
Точно така ти помагам. Казвам ти да ползваш нещо готово. Иначе както си се засилил, с тая батерийка от 9 волта ...
mitajlako - напреднал
вт авг 18, 2020 7:54 pmMamaMy написа:
вт авг 18, 2020 4:27 pmmitajlako написа:
вт авг 18, 2020 4:19 pmMamaMy написа:
Явно са ти много основни понятията. Това, че можеш да запояваш дали означава, че всеки касапин е хирург?
Ако не можеш да помогнеш не философствай !!! Отвори си нова тема за празни приказки. Не е нужно да си специалист, за да запоиш няколко елемента при зададена схема.
Аман от такива като теб по форумите, които си нямат друга работа освен да се правят на много велики и компетентни в сфера която може би им е позната !!
Писнало ми е от жаби като теб. Видели как подковават коня и вдигат крак и те.
Точно така ти помагам. Казвам ти да ползваш нещо готово. Иначе както си се засилил, с тая батерийка от 9 волта ...
С кое точно се опита да помогнеш ? Нито даде предложение, нито даде схема, нито нищо. Чиста проба заяждане от нямене на какво да правиш.
Нали затова са форумите да се пита и да се помага. Аз питам нещо просто може ли да стане с няколко елемента както на клипчето или не. Не ме интересуват нито касапите ти, нито жабите ти, нито конете ти!!!

Ако някой знае как може да се направи нека каже, ако ли не ще търся други варианти, или с Ардуино или с друго.
hidrazin - майстор
вт авг 18, 2020 8:10 pmmitajlako написа:
...Ако някой знае как може да се направи нека каже, ако ли не ще търся други варианти, или с Ардуино или с друго.
Успех - ЦЪК или ЦЪК.
P.S. То всеки "майстор" дето държи поялника като на снимката, все Ардуино гледа да използва...

Прикачен файл:
1La3MTB.jpg
1La3MTB.jpg (72.97 KиБ) Видяна 1262 пъти
silent - майстор
Човека пита вие почнахте да го убеждавате колко е тъп и как само вие може да въртите поялник форумните професори.... Влезте в един руски или англоезичен форум за да видите как помагат там и как всеки който може да каже нещо независимо колко много знае го казва и предлага без да обяснява на питащия колко е тъп....и без да си мери пишката с който и да е било...ей затова сме мръсно гадно зло племе като едноименния филм и си заслужаваме гадния живот в гадната държава ....не може държава от комплексирани хора да е нещо различно от комплексирана държава...и на всеки един всезнайко енциклопедист ще кажа че има някъде нещо което въобще не му е ясно и един прост циганин ще го зарине за нула време до шия със собственото му невежество....за някой който е забравил да припоня форума се казва направи си сам...авно последното е забравил и модератора който е забърсал (с право) обидните квалификации на питащия но услужливо е оставил не по малко пренебрежителните и нищо неказващи постове на форумни божи крави....
MamaMy - майстор
silent, загаси малко огъня. Давай го малко по-спокойно. Никой на никого не обяснява колко е тъп. То още с въпроса става ясно кой колко така, че го насочваме според неговите възможности. Той рипа защото подценява задачата и се надценява многократно. На всичкото отгоре се изсилва да показва колко знае, но пак греда. Ако ти не разбираш нищо от дадена дейност, няма как да оцениш и знанията на стоящия отсреща. За това се палиш и ти. Тя темата беше по-дълга, но я затриха. Автора и скачаше даже на бой и секс за кръвна обида.
Помисли, ти ако си зъболекар и аз тръгна да ти обяснявам как се прави кариес, дали няма да ме хванеш на третата дума, че съм гол и бос в дадената област колкото и високопарни думи да използвам! За всички наоколо случайни наблюдатели спора може и да изглежда между двама зъболекари.
mitajlako - напреднал
Оххх пак започна професора с неговите безмислени обяснения. Първо не знаеш какви са моите възможности и втори не е ядрена физика да запоиш няколко елемента при зададена схема. Правил съм го десетки пъти и отново ще го направя. Имах един прост въпрос някой знае ли как да се направи показаната схема от клипа с 1w диоди. Като не знаеш не пишеш тъпотии, за да спамиш темата ами си мълчиш, за да може някой по-умен от теб да изкаже мнение. Какво пак ми намесваш зъболекари и кариеси ,и какви ли не тъпотии. Модераторите нека да заключат вече темата защото явно в този форум помощ трудно може да се намери, аман от комплексари и разбирачи, които са "изобретили" велики неща и затова са толкова силни тук !!!

P.S Дано отново не им отнеме 3 дни .....
hidrazin - майстор
silent-е, ми вземи му обясни на човека как да го направи бре.
Иначе всеки мое да реве и да се прави на голям отворко.
Докато не се наложи да свърши някаква работа.
Общо взето ми е писнало от шопландски селяндури...

Тема "Макет светофар" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: