• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Те хората ме разбраха какво трябва да бъде качеството и въобще какво да им представлява пелетния котел :) .
Последна промяна от filmatoplo на чет авг 13, 2020 12:07 pm, променено общо 1 път.
ср авг 12, 2020 9:15 pmfilmatoplo написа:
Те хората ме разбраха :) .
ср авг 12, 2020 9:06 pmfilmatoplo написа:
:) Много пъти съм казвал ,искам хората да получават добър продукт .Я си представи че ,си изолира каминкаминките и станат тип котли а ко ше кажеш -10 клв,16 клв, а ще предлагаме с кеф нали :wink:
Те такава глупост не мислех, че може майстор като тебе да предлага.
Кой си купува картина, за да рисува върху нея? Такива удурми са продиктувани от немотията, а тя не подтиква към скъпи компактни котлета.
То сичките разбират, ма си праят хесапа и накрая приказката са върти ем да е по ефтино, ем повече.
filmatoplo - майстор
:) Ти не ме разбра ,умишлено не споменах име на производителя ,че много стана рекламата ,и Не клиента сам да изолира ,ами казвам -в завода да ги правят ,и ние с тебе да има какво да препоръчваме .Като се появи запитване на което ще му е нужно -Котле 10 киловата -Труфон да каже -марка ,ти си знаеш ,така и така .И сега съм прав нали ,че чак и Лазар ще се съгласи ,не ше много. :) Понеже съм го давал това като съвет да си изолира камина и ти за това се хващаш ,и за надграждане на бункерчето предлагам ,всичко това го има .Сам предлагаш котле Екоспар -ами то какво е -изолирана камина . :)
pechkata - специалист
ср авг 12, 2020 9:11 pmТрифон П.Трифонов написа:
Бъдещето не е на пелетите,
Защо да не е - правят се от отпадъчен продукт...?
И какво ще ги правим тези отпадъци - на пелети...?
пон авг 17, 2020 3:57 pmpechkata написа:
ср авг 12, 2020 9:11 pmТрифон П.Трифонов написа:
Бъдещето не е на пелетите,
Защо да не е - правят се от отпадъчен продукт...?
И какво ще ги правим тези отпадъци - на пелети...?
Ми....допускам, че може и да греша, но така мисля.
Странджата е по плешива от мен. Изнесоха я в Турция и Гърция. Толкова сме прости, че няма накъде повече. През гола поляна лесно се минава.
Накрая ще останат само националните паркове. После ко?
pechkata - специалист
То затова внасяме пелети от Гърция...
filmatoplo - майстор
За съжаление всичко е схема .
sveto - специалист
Вече съм горд собственик на Грейко Бижу 16. Благодаря на всички, които се включиха с мнения и ми помогнаха в избора!
filmatoplo - майстор
:wink: Нали 10 киловата трябваха ,нищо -преди 10ките и ние слагахме 16ки на 60-70 квадрата площ. :)
sveto - специалист
съб авг 22, 2020 12:15 pmfilmatoplo написа:
:wink: Нали 10 киловата трябваха ,нищо -преди 10ките и ние слагахме 16ки на 60-70 квадрата площ. :)
Така е, но в ОЛХ няма 10-ки :-D
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема "избор на пелетен котел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: