• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
solo5 - майстор
asinka, може и да изчакам
ще шпакловам таваните и ще видя, кога ще мога да събера парите за покупката но плочките, които ми легнаха на сърцето :roll:
но преместването ще се поотложи дори и след пролетта,
защото и за обзавеждане ще трябва пари :roll:
Fortune - специалист
tassel написа:
Fortune написа:
tassel написа:
Зелените са много гадни. Няма такъв кич. А иначе, каквито и да вземеш, след два дни ще видиш други, които да ти харесват повече. :lol: Гледай да ограничиш избора до минимум и не обикаляй много много магазините, че няма да избереш никога.
Хайде бе кич!
Световни дизайнери по интериора налагат като последни тенденции именно този цвят, пък ти се извъди по-добър и от тях. Съгласна съм, че е въпрос на вкус, ама като се изказваш толкова категорично първо малко се позаинтересувай.
Съжалявам, но се дразня от такива категорични мнения, допадат ми по-скоро от сорта - "на мен лично ми харесва това..." или "аз не бих сложил онова..."

Естествено, че е лично мнение, както всеки един пост. Далече съм от мисълта, че моето мнение е стандарт. Дизайнерите правят и мебели, които са само за изложби и снимки, без никакво практично приложение. А тези "наложени тенденции" траят от ден до пладне и след това са тотално отхвърлени и оплюти, като старомодни от същите тези дизайнери. Освен това нямам нужда, някой да ми казва, какви цветове да харесвам. Това е за хора без вкус. Плочки на баня не се сменят всеки месец, така че по-добре някаква комбинация между класика и модерно. Глупаво е да купуваш, каквото и да е, само защото е модерно.
Виж сега дай да не спамиме темата.
Мисли каквото искаш, само наистина не слагай квалификации кое е гадно и кич, защото лично ме засягаш.
ronik - специалист
solo5 написа:
днес посетих един магазин с много хубави плочки
харесах си Серия Ipanema :roll:

P.S. Цените са:
Ipanema Beige 20 x 20cm ....................... 45.00 лв/m2 (стенна плочка)
Ipanema Caldera 20 x 20cm .................... 45.00 лв/m2 (стенна плочка)
Pacific Caldera 31.6cm x 31.5cm .............. 46.00 лв/m2 (подова плочка)
Ipanema Caldera Lista 2 x 20cm ................ 5.70 лв/бр (фриз)
Bonaire Caldera Cenefa 4.5 x 20 cm .......... 7.70 лв/бр (фриз)

харесват ли ви? :roll:
Пффф, и аз си мисля че правя нещо с плочки за 15 лева. :? :lol:
emil_v r - майстор
Hubawi sa zelenite , не се ядосвайте .
На мен не ми харесват , и не бих си купил ,..
но са си много хубави , зависи и от допълващият цвят .

Жените винаги харесват зелени , мъжете не го харесваме
свързано е с полът не знам защо .
Казвам го от опит с мн. клиенти .

Отделно за нещо вече купено , или направено никога не казвай че е лошо , едно чудесно и полезно лицемерие ,
или елементарен такт.

Прикачен файл

DSC06480.JPG
DSC06480.JPG (69.9 KиБ) Видяна 4709 пъти
masterval - майстор
[quo за нещо вече купено , или направено никога не казвай че е лошо , едно чудесно и полезно лицемерие ,
или елементарен такт.[/quote]

Зависи от кого е направено (в случая). Ако кажеш, че ти си го правил, ще премълча...
solo5 - майстор
emil_v r написа:
Жените винаги харесват зелени , мъжете не го харесваме
аз харесвам зеления цвят и то много, но в случая може би ще избера друго цветово решение
... радвам се, че жените харесват зелен цвят (ако е вярно), защото очите ми са зелени :lol:
emil_v r - майстор
masterval написа:
[quo за нещо вече купено , или направено никога не казвай че е лошо , едно чудесно и полезно лицемерие ,
или елементарен такт.
Зависи от кого е направено (в случая). Ако кажеш, че ти си го правил, ще премълча...[/quote]

Ne sym az , техн. изпълнение е .... :wink: , даже далеч не се виждат проблемите , ъглите даже са без лайсни , а по "селски" .
Нахълтах и наснимах заради Соло ,и цветовете тия бани
solo5 - майстор
emil_v r написа:
ъглите даже са без лайсни , а по "селски"
май и аз така ги искам вече :roll:
emil_v r написа:
Нахълтах и наснимах заради Соло
мерси много :partyman:
silllveto - Майсторица
emil_v r написа:
ъглите даже са без лайсни , а по "селски" .
На мен пък са ми "селски" лайсните.Стените са много по-елегантни без тези пластмасови допълнения. Бих ги използвала само ако има нужда, или като завършек,(примерно вместо пура) ако няма по-приемлив вариант. (мое виждане)
emil_v r - майстор
"Ноо ,мамка му , че на кой му пука за ъглите! :x "
- Този страхотен лаф го научих вчера , става за всичко е на място :-D
Използвайте го :)

Имах в предвид за "по селски " ,че не се скосяват ъглите а просто се застъпват ... за плочки от 60лв и повече е кофти .
В случаят май клиентката така си е искала ,не знам.
Иначе и аз така ги правя - скосени под 35градуса и без лайсна ,
ноо както иска клиентът всъщност ние само препоръчаме .

Прикачен файл

DSC06497.JPG
DSC06497.JPG (49.07 KиБ) Видяна 4795 пъти
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "избор на плочки за баня?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: