• 1
  • 2
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
hidrazin - майстор
ср авг 26, 2020 3:32 pmAndri01 написа:
Да,само дето хидрото се изхвърляше. А той като партизанин на разпит, така и не казва от кой град/ село е/.
Е, поне ти обясни че зелен хайвер НЯМА. Има "зелен хайвер" - ако правиш разлика.
А който трябва, знае от къде съм. Примерно kuger знае, но не виждам какъв смисъл има това кой от къде е...
ср авг 26, 2020 3:33 pmkozl написа:
Обаче за продухване е слабо - мале му дебита.
Е, то па щот на флаконите е много. За да издухаш някоя клавиатура, комп или подобни - върши работа.
Кат му се скапят батериите ще го литиевойонизирам... :-D
За "повече" дебит имам някакъв портативен/настолен с 8 литра (по спомен) ресивер който ми е предостатъчен за нуждите.
:partyman:
Andri01 - майстор
"...Примерно kuger знае, но не виждам какъв смисъл има това кой от къде е..." Е,аз съм написал от къде съм и определено не ме е срам от този факт.Но някак си да наричаш Варна-село,звучи като непознаване картата на България и градовете или просто чиста човешка завист .:) :partyman:
hidrazin - майстор
ср авг 26, 2020 6:19 pmAndri01 написа:
Но някак си да наричаш Варна-село,звучи като непознаване картата на България и градовете или просто чиста човешка завист...
Ако говориш за този пост:
вт авг 25, 2020 8:26 pmhidrazin написа:
Да си купим и ние. Няма само на село да го рупате я... :-D
Вероятно не си забелязал че накрая има емотикон и той означава нещо.
Сигурно не знаеш какво е и защо се използва.
И не, Варна си е хубав град но това не пречи там да виреят прилично количество селяндури, както и в други населени места де.
:partyman:
P.S. А аз още чакам да видя оня, зеления хайвер от мойва... :shock:
Между другото - не обичам хайвер. Ни от есетра, ни от сьомга, ни от пъстърва...
Andri01 - майстор
Жалко. Тъкмо го бях опаковал за изпращане. Явно ще си рупам тъдява самин. Е,ще чакам като дойдеш насам,поне една ракия да ти сипя,с доматки разбира се. Това го уважаваш,нали? :) :partyman:
jekasus - майстор
hidrazin написа:
Между другото - не обичам хайвер. Ни от есетра, ни от сьомга,
По принцип това е лудост :-D Но от другата страна - раци и скариди не понасям :-D
  • 1
  • 2

Тема "заяждане от Въздух под налягане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: