Дойде един с "вълшебните багети" и каза, че само на едно определено място имам 0,75л в секунда. Аз обаче си направих сондажа, където ми е удобно, и сега имам 3л./сек. 

пон юли 27, 2020 9:54 amhidrazin написа: Някой да ми покаже такъв с пръчки дето ще поеме гаранция и ще плати разходите ако не излезе вода...Вече сме го коментирали, но да припомня: поне във Варненско, до към 2000-2005-та тези с багетите само така работеха - - ако не излезе вода, нищо не плащаш. Та, вярвам-не вярвам, 'къв му е келепира да отвори 10 м кладенец за без пари?![]()
Едно от нещата които действително работят е георадарът.
Но не всеки може да си го позволи и много зависи колко е добър операторът който работи с него.
![]()
пон юли 27, 2020 10:01 pmschuldiner написа: Имам далечен братовчед, дето търси и с георадар, и с багети. Според човека вади едното или другото. Ама за себе си натаманява показанията на машината по пръчките. Щото след метър-два георадарът вижда грънци, ама образно казано.Аха. Значи братчедът дал едни 50-100 000 за георадар ама натъманява по багети???
зависи колко е добър операторът който работи с него1.Георадарите у нас достъпни да търсиш де е водата у двора се броят на пръсти. Достъпни само ако може да си ги позволиш финансово.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: