Точно -Тунинг на котел Емташ -напиши в Ютуб и направи поне отражателите
вентилатора е малко силен за пелети ,запуши му входа с нещо.

пет авг 28, 2020 10:31 pmfilmatoplo написа: Точно -Тунинг на котел Емташ -напиши в Ютуб и направи поне отражателитеВентилатора, който се пада от дясно на котела, на снимките не се вижда, не е бил монтиран тогава, има" клапа " , явно за да се регулира. За отражатели -ще му мислявентилатора е малко силен за пелети ,запуши му входа с нещо.
съб авг 29, 2020 11:58 amfilmatoplo написа: Здължителни са ,помагат много ,инак тръбите се задръстват бързо ,ще ти писне да ги чистиш през ден .Четох доста за тръбите, но на този модел преди комина няма никакви тръби... Горната врата се отваря и вътре е празно ... Все едно е оставено място за фурна... Не знам дали това е добре, но поне на пръв поглед явно няма да има проблем с почистването
Прикачен файл
нед авг 30, 2020 1:03 amLazarGanev написа: С какво гориво ще се ползва?За сега съм взел 5 тона слънчогледови пелети, мислех да взема и един тон калибрирани въглища, но цената в Плевен ме отказа, около 450 лв тон. Затова ще взема още тон - два слънчогледови пелети и ще го ползвам само на тях.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: