Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
DMN - майстор
andi123 написа:
Към ключа не но към бобината фритюрника телевизора печката се е свързан успоредно
Я пак проследи веригата... Как бобината ти е свързана успоредно на фритюрника, като токът на бобината преминава и през ключа, а токът на фритюрника - не? Ти да не си свързал и фритюрника към ключа бре, а ние тука се чудим що не тръгва (майтап) :lol: .
:partyman:
andi123 - напреднал
Е как ще не е лампата в коридора като е вклочена не е ли свърана успоредно с фритюрнкка когато и той рабори? С бобината същата работа когато е включена. Иначе не грее много за сега се държи ок.
DMN - майстор
andi123 написа:
Иначе не грее много за сега се държи ок.
Мислех, че това е по-важното за теб...
Ако имат желание съфорумците, нека спорят с теб, аз нямам такова, каквото имах да кажа по темата, го казах :partyman:
andi123 - напреднал
нед авг 30, 2020 5:59 pmDMN написа:
andi123 написа:
Иначе не грее много за сега се държи ок.
Мислех, че това е по-важното за теб...
Ако имат желание съфорумците, нека спорят с теб, аз нямам такова, каквото имах да кажа по темата, го казах :partyman:
А ще спорим глупости. Важното е че каквото предложи за сега е ок. По добре в пъти от лампата. :partyman:

Само незнам кондензатора е тукмак и половина как ще го навра в кутияъа до клапана. Дайте идеи как да изолорам отгоре крачетата? Ако ги залея със смола или силикон?
Nimi - специалист
Един въпрос само..
Защо позваш ключ за осветление, като един смарт контакт щеше да ти спести цялата тази главоблъсканица.
andi123 - напреднал
пон авг 31, 2020 4:49 pmNimi написа:
Един въпрос само..
Защо позваш ключ за осветление, като един смарт контакт щеше да ти спести цялата тази главоблъсканица.
Ами защото клапана се прекъсва от ключ може и с контакт но той трябва да е в шахтата което не е ок. Освен това ще се ползва и ръчно няма да се управлява само през нета. За сега с големия конд. се държи стабилно май решихме проблема генералнио. Благодаря на всички които се включиха!

:partyman:

Тема "Помагайте! Странен казус с SMART ключ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: