Мечтата на всяка домакиня
skartalov - специалист
Здравейте, много се радвам да съм член (как звучи само) :-) на този страхотен форум!
Ние сме малка фирма и разполагаме с CNC (router) машина за гравиране и криволинейно рязане на МДФ, така че фантазията относно формата на детайлите, отворите за стъклата, гравюрите и така нататък е ограничена единственно от вашето въображение.
Можем да изработим вратички за кухя (или цели кухни) по готов клиентски проект (размери, модели на вратите, гравирани фигури, текст, лого и каквото още се сетите).
Боядисваме с супер качествени гръцки полиуретанови бой.
Ефекта е невероятен! Скоро ще кача снимки на кухня, която изпълняваме в момента!
Така че ако имате трудности в Вашите начинания и се нуждаете от
"Хай-Тек" подкрепа, моля пишете или се обадете на
тел. 0888600595 - Симеон.

Успех и лек ден на всички!
miroslav_kn - специалист
Е, нямате ли сайт да видим нещо?
skartalov - специалист
miroslav_kn написа:
Е, нямате ли сайт да видим нещо?
Ами имаме, ама за шкафчета за баня:

www.verso-bg.com

A кухните са нещо специфично за всеки.
Сега работим по една кухня и по късно днес ще гледам да кача някои снимки от нея.

:-)
skartalov - специалист
Ето няколко снимки:

1. Горната секция на кухнята - размер 2500х900мм. Виждат се вратичките, горните от които се вдигат нагоре с амортисьорчета, има и вградено матирано стъкло.
Изображение

2. Тук отблизо вградения аспиратор и панела на който е гравирано името на фирмата (може да се гравират произволни фигури, дори и цели илюстрации)

Изображение

3. Това е част от долната секция. Има място за вградената фурна.

Изображение

4. А това са обемни букви за една реклама на магазин, по късно когато е сглобена ще я снимам пак цялата.
Изображение

Кухнята като стане готова ще я пусна в "цял ръст" :-)
asinka - специалист
Харесва ми!
А скъпо ли е удоволствието?
skartalov - специалист
asinka написа:
Харесва ми!
А скъпо ли е удоволствието?
Зависи кой какво разнира под "скъпо"! :-)
Някои хора казват че кефа цена няма!

Сериозно: за цена може да се говори когато се покаже конкретен проект за действие...
skartalov - специалист
Ето я и рекламата, готова за монтаж :-)

Изображение
БАШ МАЙСТОР - специалист
е дай поне на червения проект цената за да си направиме сметка колко ни кефат ,в момента съм на етап вратички и върло ме интересува, на квадрат ли ,на метър ли, по красота ли, или по колко ти трябват, се ценообразуват

УПС! сега видях цените на шкафчетата за баня ,не ме кефат вече!!!!!

по 100лева на врата ,при мене ще литнат 3/4 хиляди за врати само, иначе браво на машината
skartalov - специалист
БАШ МАЙСТОР написа:
е дай поне на червения проект цената за да си направиме сметка колко ни кефат ,в момента съм на етап вратички и върло ме интересува, на квадрат ли ,на метър ли, по красота ли, или по колко ти трябват, се ценообразуват

УПС! сега видях цените на шкафчетата за баня ,не ме кефат вече!!!!!

по 100лева на врата ,при мене ще литнат 3/4 хиляди за врати само, иначе браво на машината
Спокойно, къде видя 100 на врата?

Хайде нека кажем че цената на вратичките ще бъде по 50 лв на вратичка с произволна шарка по твое желание- дори ако си решил да слагаш стъкло отзад може и да се изреже произволна фигура.
Така как звучи? :-)
БАШ МАЙСТОР - специалист
замисли ме ,сериозно ,дай информация за боите и цветовете и това само за Пловдив ли е?

Тема "Направа на вратички от МДФ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: