на базата на дългогодишния си опит ти казвам, че няма такива радиатори, каквито се опитват да ти продадат! Да, тебе могат да те подведат, но мен - не. В последния линк, който ми даваш, се казва, че марката е Radiatori 2000 (да, има такава марка и тя е една от водещите), после се изброяват най-добрите и модели (съгласен съм с това). Само че на тебе кой модел ти продават? Н600 не е модел, а размер. На тебе ти продават no name модел, който уж е на същата марка, но с 20-25% по-добри характеристики от най-добрите модели на марката, а в същото време с 25% по-ниска цена

1. Никъде не пише, че твоите радиатори са модел R031A-600
2. Никъде не съм прочел, че Radiatori 2000 имат такъв модел. По-долу прилагам линк към официален вносител на марката и там са дадени мощностите на някои от известните им модели всички имат мощност при дТ=60 някъде около 170Вт за Н600. Толкова е мощността и на Global от предния ми пост. Никоя известна марка няма радиатор Н600 с мощност 215Вт при дТ=60, само в нечий болен мозък може да го има.
3. В цитираната от тебе таблица с мощности няма никакво доказателство, че е автентична от Radiatori 2000
4. Ако наистина Radiatori 2000 има такъв върхов модел, защо никой официален вносител не го продава, а само в този магазин го има?
5. Прилагам линк към официалната таблица с мощности
https://cms.intermetal.bg/storage/uploa ... 082020.pdf