Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
hidrazin - майстор

:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон сеп 21, 2020 9:30 amvlax написа:
пон сеп 21, 2020 7:18 amn_a написа:
На мен куче така ми бе наяло малките царевички
Куче не съм чувал и виждал да ръфа царевица. :?
Най вероятно е язовец.
На село си хранеха кучетата с по мамул на ден... Моето куче ядеше на мама краставиците. Не знам... Захапката същата, малко не ми се вярва там да има язовци, твърде мнохо хора има. Но нямам против. Храна има за всички
Djack - специалист
Върнах камерите и разбрах кой ми е ортака! Едно голямо бяло куче! Всеки ден следобед влиза в двора и яде доматите! А що нещо е начупил и съборил, докато се докопа до червените и узрелите....! Сега съм пред дилема! Дали да дам 100 лева за нова мрежа или да мина тънко с
60 ст. за един брой 4/0?
vlax - майстор
пон сеп 21, 2020 9:45 amn_a написа:
.....твърде мнохо хора има......
Те и лисиците не трябва да слизат,ама слизат вече при хората. :-D
vlax - майстор
пон сеп 21, 2020 9:48 amDjack написа:
Сега съм пред дилема! Дали да дам 100 лева за нова мрежа или да мина тънко с
60 ст. за един брой 4/0?
Капана е по-хуманен от 4 нули,ако правилно съм разбрал. :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон сеп 21, 2020 9:48 amDjack написа:
Върнах камерите и разбрах кой ми е ортака! Едно голямо бяло куче! Всеки ден следобед влиза в двора и яде доматите! А що нещо е начупил и съборил, докато се докопа до червените и узрелите....! Сега съм пред дилема! Дали да дам 100 лева за нова мрежа или да мина тънко с
60 ст. за един брой 4/0?
Не ти разбрах дилемата 4/0 не знам какво е, но... бих оправила оградата, тя и за друго си трябва, а на кучо бих сипала храна извън имота...
Но тук иде реч за домати. Имах американска кокерка, която направо си ги крадеше. Според мен е куче.
Леле, то имало яко развитие, по темата, а аз прочетох само до предната страница!
пон сеп 21, 2020 9:30 amvlax написа:
пон сеп 21, 2020 7:18 amn_a написа:
На мен куче така ми бе наяло малките царевички
Куче не съм чувал и виждал да ръфа царевица. :?
Най вероятно е язовец.
Хидрата не позна- не мога да повярвам.
Кака, 4ри нули е пушкоубийство. Това е алтернативата на хуманното ти предложение.
Djack - специалист
пон сеп 21, 2020 9:59 amn_a написа:
Не ти разбрах дилемата 4/0 не знам какво е, но... бих оправила оградата, тя и за друго си трябва, а на кучо бих сипала храна извън имота...
Оправих оградата! На кучо повече храна не сипвам, защото аз го научих да се върти около двора, не стига че двата ягдтериера полудяват и не спират да лаят, ами сега и на доматите ми посегна! По груби сметки, към три кофи като ония на снимката е сработил и поне още толкова е парлатисал, като ги е съборил зелени по земята! За счупените корени няма да говоря - ще ги пиша на вятъра! За сега ще му дам шанс, обаче следващия път го изпращам на едно по-добро място! :wink: :partyman:
Lutchezar - майстор
Надявам се че не съм разбрал правилно, че животът на едно куче, независимо дали е твое, на съсед или изоставено от добри стопани се равнява на няколко кофи домати?
Djack - специалист
Да кажем, че не си ме разбрал! :partyman:

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: