пон сеп 21, 2020 3:17 pmDjack написа: Да кажем, че не си ме разбрал!Разбрах, но е намек за някой дето ще го чете набързо някога, да си помисли малко![]()

пон сеп 21, 2020 3:46 pmpreslav написа: Човек в гнева си казва и неща дето никога не си ги е помислял, камо ли да ги приложи на практика. Сигурен съм, че Джак не би използвал четирите нули, но и аз бих реагирал като него.
Следващия път му сипи и една ракийака, че салата на голо не върви!
вт сеп 22, 2020 6:16 pmkr1100 написа: днес се счупих от бач. 300 и отгоре кг ябълки съм сбрал. Отдолу лесно , ама слез , качи е зле работата.Може ли да кажеш с какво пръскаш ябълките, че аз вече трета година мъча две дървета, големи, и по-голямата част от ябълките опадат преди да стане време за бране. Тази година пръсках най-много- през 14 дена, мешах Дитан М-45 с фюри, циклон и нуреле, като Дитана го слага при всяко пръскане, а последните два пъти беше с циколон и нуреле. Миналата година почти не ги пръсках и резултата беше пак същия, та вече не знам какво да правя и с какво да пръскам.
ср сеп 23, 2020 5:26 pmnautilus33 написа:1. Около вс. дървета имам направени чаши около ствола за съборане на сняг, вода и за поливане. Всяка пролет ги "ремонтирам" -удълбочвам.вт сеп 22, 2020 6:16 pmkr1100 написа: днес се счупих от бач. 300 и отгоре кг ябълки съм сбрал. Отдолу лесно , ама слез , качи е зле работата.Може ли да кажеш с какво пръскаш ябълките, че аз вече трета година мъча две дървета, големи, и по-голямата част от ябълките опадат преди да стане време за бране. Тази година пръсках най-много- през 14 дена, мешах Дитан М-45 с фюри, циклон и нуреле, като Дитана го слага при всяко пръскане, а последните два пъти беше с циколон и нуреле. Миналата година почти не ги пръсках и резултата беше пак същия, та вече не знам какво да правя и с какво да пръскам.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: