Още малко и сам щеше да си направиш котел .Давах го това като идея още преди години на Грейко -да направят така ,че дъната на котлите да са подготвени да се свалат на болчета и който иска да може да се сложи кутия за по голям пепелник .Съответно кутията приставка да се произвежда и продава от Грейко .Щеше да се възползват клиентите горящи слънчоглед и не само. Ма кой съм аз да давам съвети -предложих им като това на снимките ,без представка и със .
За тях да не става дума....как може да правиш горелка за нискокачествени пелети и същевременно котли и те да нямат голям пепелник?!? А да не говорим за почистващия им златен механизъм Който му трябва такъв на тънка лайсна да звънка
Яко -това е изнесен дисплей така ли .Как се борави с туй чудо -де са копчетата.
Да питам ,тубуса на твоята горелка в Експерта срязан ли е малко -да кривне пламъка по лесно нагоре.
Не дисплея не е изнесен,стандартен е просто е с кутийката си,и не съм го вградил в горелка още .Направо цъкъш по него,много бързо стават настройките защото направо пишеш цифрите..Горелките за грейкото и бошовете ги режа задължително.Ето как изглеждат.