Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Накрая казва колко изгаря за 100 квадрата.
LazarGanev - "Велик майстор"
По-малко, отколкото на дърва. Прасето да чете и мисли!
mitkomaca - специалист
Само каде го каза по културно човека по нашему е Исти курац разхода дали ще дадеш 1200 за 3 тона пелети или 1200 за дърва и ще режеш и цепиш като изоглаен неколко дена или като мене дойде камиона стовари ми три палета пелети хванахме се четри човека иги вкарахме в бараката за 2 часа със няколко почивки, а със дървата хем си резач хем цепач абе сгрееш се сумати пъти още преди даса влезли в камината :drinkers:
filmatoplo - майстор
:wink: Аз и жената 1 палет пелети ги намяткахме в гаража за 10-15 минути. 70 чувала -тон и 50 кг. :wink:
veselint - специалист
Припалвете ли вече пелетарниците?Аз тази вечер за сефте го припалих за отоплението.Малката пипна радиатора ,усети че е студен и вика тати хайде да ходим да пали е огънчето.До момента съм на пет килограма слънчаци,но в навеса има още пет палета.
съб сеп 26, 2020 8:04 pmveselint написа:
Припалвете ли вече пелетарниците?Аз тази вечер за сефте го припалих за отоплението.Малката пипна радиатора ,усети че е студен и вика тати хайде да ходим да пали е огънчето.До момента съм на пет килограма слънчаци,но в навеса има още пет палета.
Рано бе еййй!!!
Не го брой за начало на сезона, а за собствена, на детето де, угодия!
У дома е 24 градуса, в момента, при положение, че съм оставил открехната врътата, та кучката да охранява и двора, докат съм на работа.

Грешка, 24 е навън а у дома е почти 25.
veselint - специалист
Грешка, 24 е навън а у дома е почти 25.
Направо ти завиждам, при нас беше 15 градуса навън и 20 вкъщи.Почти цял ден валя и слънцето се появи за не повече от час.Нито колектора успя да стопли бойлера нито къщата успя да се стопли.В момента е 12 градуса навън, затова настройвам стайния, горелката на ауто и пей сърце.
filmatoplo - майстор
Ко прайте вие бе ,току що се качвам горе ,в градината на двора на масата :drinkers: към Бургас май вали.
mitkomaca - специалист
То и аз от седмица и повече вечерно време припалвам със булката си обичаме дае топличко под 21 градуса нени е комфортно сабале като я закарах на работа върнах се направих кафе и ладно та направо сия палнах наново няма да седим със дебела блуза
filmatoplo - майстор
:wink: Ко палене бе ,аз съм на плажа с гларуса Гошко на Арапя.

Прикачен файл

120306045_3401016719946051_8153028156597395597_o.jpg

Тема "Разход на пелети!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: