нед сеп 27, 2020 3:53 pmfbr написа: Светлина в тунела на капризните пелетарници. Пелети продават вече и в Лидъл.Слънчогледови има ли.

нед сеп 27, 2020 12:50 pmТрифон П.Трифонов написа:Прочетох последните няколко страници от темата и посъбрах впечатления но реших все пак и да ви питам. За иглолистните ми казаха да гледам да са по светли самоти пелети, ако са по тъмни са правени с кората , има ли нещо вярно в това, и друго.. буковите пелети трудно се били разпалвали, било добре да са смес с иглолистнинед сеп 27, 2020 12:22 pmn_todorov написа: Какво Ви е мнението за пелетите на "Палетисимо" гр. Брезник или за Букови пелети HotZ ? Някой да се е отоплявал с тях. Другият ми въпрос е: слънчогледовите пелети подходящи ли са за камини? Има ли разлика в отопляемостта и разхода им. Благодаря предварително за мненията.Ако искаш опитай слънчогледови, но купи само чувал-два! Почти няма разлика, но пепелта е в пъти повече и задръства камината.
Извинявай Шоп! Хубаво е, малко да се потруди човек, а не само наготово.
пон сеп 21, 2020 4:34 pmfilmatoplo написа: Пелетите са от едно местно момче ,логото си е негово. https://peleti.archi-4.eu .Филме на снимката ми се видяха че са лъскави - цвета не можах да определя...
Обажда се момчето в 9 ч -пелетите са доставени ,слизам долу -те пред гаража.От тира ги стоварва с челен товарач Маниту ,със стрелата направо в двора
.Както и да е ,пелетите са иглолистни нямам забележки -камерата бяла в камината ,миналата зима бях с тези пелети ,догодина живот и здраве -пак .
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: