• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
zz_stefanov - майстор
... а тоз комплект за ляв фар ли е или за десен :)
brum - майстор
За фарове има едно (meguiar's plast x) дето го налазих преди година. Мажеш с кърпа, бършеш и са прозрачни. След 2-3 автомивки - пак. Операцията - 5-10 минути за 2та фара.
radius - майстор
А на бас, че на моите няма да сработи.
brum - майстор
Възможно :) . На не-пипани фарове дето не са драни от камъни, а са просто мътни работи.
Aframe - напреднал
Хора, това са пари на вятъра - нарочно се включих в темата с това как се прави. Ясно е, че има други теми - но виждам, че се обсъждат комплекти. Няма магическо хапче и решение - пътя е само един и съм написал по-горе. Не твърдя, че това е най-правилния начин, но е достатъчно правилен и издръжлив във времето. Имах два комплекта от лидл и ползвах само пастите от тях - едвам стигнаха за два фара. А за шкурките, които са по 3-4 броя да не говорим.. крайно недостатъчно. Ако искате да купувате комплект - за около 50лв има 3М комплект за фарове - той си заслужава, но в лидл не съм го виждал. А, и без лак и фолио като свършите работата - след 1 година ще правите същото. :? Отделно - защо ви е комплект като за 4лв можете да вземете шкурки, за 8лв лак и за 10лв две пасти = 22лв и малко ръчен труд.. сложете и 30лв фолио и фаровете ще са перфектни 5 години.
radius - майстор
То в тая тема такива продукти се обсъждат, вятърничави. Като те чета, си много прав. С тия 4 шкурчици колкото 50ст. мога да си полирам часовника :axe:

По идея на Андри разгледах цените, ха, ми то има втора употреба оригинални немътни фарове по 35лв.
Е.ем ти и комплекта, единия ми рефлектор е опушен, ясен ли съм ?!
Сори че не е баш по лидълската тема, ама с тия шкурчици ме издразниха.
kozl - майстор
Е то не всички продукти в Лидъл са сполучливи по цена. За тва се търкалят и стоки от предишни години.
cholev - майстор
Абе стига с тези фарове бе. Сега е време за зимнина. :-D
Та аз след 20год на купечки мариновани краставички, след като си купих уреда за варене на буркани се развихрих тоз' сезон.
Сокове, краставички, домати.
Апарата цепи мрака. :prayer: Слагаш бурканите, 90оС (пастьоризация да не се разварват) 30мин и отиваш да пиеш бира. По късно всичко е готово - резултата е превъзходен. Толкова вкусна хрупкава краставичка не съм ял. Пичове. Следващия път да не пропуснете.
Chefo77 - майстор
Чолев, къф тос апарат???
radius - майстор
Бирата, докато чакаш, предполагам е Аргус. Иначе няма да станат краставичките :drinkers:
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: