Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kozl - майстор
Много ми е любопитно как е работила без аквастоп маркуча :? Така излиза, че е в миялната има два клапана за пълнене. Единия се не пуща, защото програмата е забила, а каква е логиката другия да се пуща :?
loudidd - напреднал
вт сеп 29, 2020 4:40 pmkozl написа:
Много ми е любопитно как е работила без аквастоп маркуча :? Така излиза, че е в миялната има два клапана за пълнене. Единия се не пуща, защото програмата е забила, а каква е логиката другия да се пуща :?
Имаш предвид когато я бях свързал с обикновен маркуч ли?
Не знам, има два клапана, но нямам идея кой за какво е - виждат се на тази снимка... http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?i ... 16888g.jpg
MIRO_073 - майстор
... Единия се не пуща, защото програмата е забила, а каква е логиката другия да се пуща :?
Я дай на български.
kozl - майстор
съб окт 03, 2020 9:59 pmMIRO_073 написа:
... Единия се не пуща, защото програмата е забила, а каква е логиката другия да се пуща :?
Я дай на български.
Извиква учителката Иванчо да рецитира стихотворение пред дъската.
Почва той "Аз съм българче......" и програмата му забива.
Иванчо прави рестарт "Аз съм българче......" и пак забива.
След серия неуспешни рестартирания, последвани от забивания, учителката не издържа:
"Иванчо извиках те на дъската да рецитираш стихотворение, а не да се оплакваш." :shock:
А ето как е на български во Циганария:
Аз съм българче!
Не мога,
без ракия да живея.
Искам да съм като Ботев,
но да пиша не умея.
Аз съм българче свободно
над закона аз живея.
Всичко българско и родно
ще продам ако успея.
Аз съм българче и расна,
в дни на преход, в мътно време.
Син съм на земя прекрасна:
Хайде да я окрадеме!
Аз съм българче и зная -
таз земя е най-прекрасна,
имам ли пари и връзки,
в обществото ще израстна.
Аз съм българче, обичам
наште планини зелени,
във боклук да се зария -
първа радост е за мене.
И при АЕГ-то има два клапана като на схемата единия е писан за сол, а другия за регенерация. Третия клапан е в маркуча. За да работи миялната с обикновен маркуч, значи клапана в аквастоп маркуча е дублиран с друг по пътя на водата до зумпфа. Но понеже до сега не съм имал проблеми в тази част на миялната и не съм си помислял, че миялната може да работи с обикновен маркуч. За сега обаче няма да пробвам може ли, не може ли, защото след серия проблеми с АЕГ-то и след смяна на електролитни кондензатори на платката сега миялната работи добре. Та докато е така нема да я барам. :roll:
Но ако на някой друг му се отдаде такъв случай или вече е направил такаво проба с такъв вид маркуч (освен loudidd), моля да сподели.

Тема "Миялната не пълни вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: