пон окт 05, 2020 12:35 pmbobivg написа:Но това е само едно твое лично мнение, а основателните причини така и си остават нито посочени, нито подкрепени.нед окт 04, 2020 9:49 pmhidrazin написа: И за какво цитираш някакво мнение на някакъв си потребител от някакъв си форум???Това, че съм цитирал един човек не означава, че е единствения, който е очаквал да реализира икономия в подобен тип помещение, но нещата не се поучават и си има основателни причини за това.
Въпросния потребител явно не е ходил на училище и си е средностатистически полуграмотен.
Не познава основни закони на физиката.
Същото се отнася и за потребители дето му връзват на простотиите...
P.S. Някой имал мнение... ми не е задължително да е правилно.
Напротив. С днешната неграмотност е по-скоро обратното.
Цитата е просто смешен. Никой не взима решение, на база едночасов анализ.
Отгледах си детето с отопление акумулираща печка, а като стана скъпо, с печка на дърва. Последните 12 години ползвам 12ка, когато ми е изгодно. В люта зима не успява да стопли 18 квадрата стая. Смятай, колко нещо се разходва, за седмица, щото нали едното ти условие беше да има голям разход, че да е оправдано. Другото условие също е изпълнено- варненски топъл район.
Само въглища не съм ползвал, но не ми е проблем да направя адекватно сравнение между природен газ, директно на електричество, климатик, слънчогледови пелети, въглища и дърва. Това е възможно в моята къща.
Ти до къде си с тия, че да приемем мнението ти сериозно и без ползване на чужд опит?
Ако някой сметне за правилно, нека вземе мненията ти под внимание, но за мен са погрешни, само на база разсъждения, които не почиват на знания и съответният пряк опит.
Хидра, нещо много вежливи станааме напоследък- не е на добре работата.