пон окт 12, 2020 10:57 pmnikolay_1 написа:Нямам спомен за модела.Китаиско менте беше,за да изкара една седмица. Но пък си свърши работата. Някъде на около 20метра под повърхноста на водата беше. С тази помпа водата не свършваше,но като сложих новата(WILO) изчерпва сондажа за 20-25 минути. Моя съвет е пресметнете добре каква помпа ви върши работа да не е прекалено мощна. После трудно се регулира.пон окт 12, 2020 8:36 pmджеки написа: Ползвах винтова помпа за изчистване на сондажа. Бях я пуснал на 1 метър от дъното и на 33 метра дълбочина.По принцип си свърши работата но изкара само една седмица.Но за 100лв. толкова. Нямаше и гаранция.джеки, Нещо за модела или откъде я взе помниш ли.
На колко м под повърхността на водата стоеше помпата
ср окт 14, 2020 7:59 amджеки написа: Нямам спомен за модела.Китаиско менте беше,за да изкара една седмица. Но пък си свърши работата. Някъде на около 20метра под повърхноста на водата беше. С тази помпа водата не свършваше,но като сложих новата(WILO) изчерпва сондажа за 20-25 минути. Моя съвет е пресметнете добре каква помпа ви върши работа да не е прекалено мощна. После трудно се регулира.Значи при теб е подобно на мен, благодаря за отговора.
Аз вече съм пресметнал, помпата ми вади над 50 л/мин на дълбочината на която ще стои, за да може цялото домакинство едновременно да ползва вода и напояването да е включено.
По какви начини е това регулиране после?
Какво ще кажете за слагане на чорапогащник на помпата