• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 32
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
чет окт 15, 2020 1:00 pmfilmatoplo написа:
:) ** Въведеният параметър се умножава винаги по две и се получава действителната
температура на съответният параметър. Важи за параметри Р055 и Р057!
Номера е той да знае какво число да въведе .
Грешиш. Ръководството е пред мен. Да не бъркаме човека!

"Температура на газовете при
стартиране на модулация 0/255 - 320"

Точно както го и описах. Нека намери за неговата си и ако не конкретно, то можем да помагаме принципно.
filmatoplo - майстор
:wink: Да го ева -току що го копирах от инструкциите .в скоби и кавички е дадено 210 гр а реално било 105 :? .
P 055 Температура, след която камината
преминава в режим на модулация
** (2100
C)
105

На разбираем език трябва да въведе по малко число и въображаемо да си го смята по 2 ,ако въведе 100 то при загряване на газовете на 200 ще модулира.
pitona_89 - специалист
Не няма да барам за сега . Даже още не палена в Ямбол е 20 градуса :) Просто се интересувам за напред . За сега както ми я остави техника така ще я карам .Ако видя нещо нередно след време тогава първо на него ще се обадя и след това ,ако пак нещо не е наред ще пробвам аз . Благодарен съм ви .
чет окт 15, 2020 1:20 pmfilmatoplo написа:
:wink: Да го ева -току що го копирах от инструкциите .в скоби и кавички е дадено 210 гр а реално било 105 :? .
** (2100
C)
105

На разбираем език трябва да въведе по малко число и въображаемо да си го смята по 2 ,ако въведе 100 то при загряване на газовете на 200 ще модулира.
Неска нещо ти куца.
Ако въведе 200, то при 100 градуса ще започне да модулира.
Все пак, говорим за Фумис, но на различни камини. Пред мен е инструкцията на ЕкоСпар.
pitona_89 - специалист
чет окт 15, 2020 1:35 pmТрифон П.Трифонов написа:
чет окт 15, 2020 1:20 pmfilmatoplo написа:
** (2100
C)
105

Неска нещо ти куца.
Ако въведе 200, то при 100 градуса ще започне да модулира.
Все пак, говорим за Фумис, но на различни камини. Пред мен е инструкцията на ЕкоСпар.

Аз имам инструкциите ,но там няма нищо за сервизните настройки....
чет окт 15, 2020 1:40 pmpitona_89 написа:
"Умирай трудно..." колкото си избереш, хахааа.
Търси информация, инак ще настройваш по косвен метод!
pitona_89 - специалист
чет окт 15, 2020 1:49 pmТрифон П.Трифонов написа:
чет окт 15, 2020 1:40 pmpitona_89 написа:
"Умирай трудно..." колкото си избереш, хахааа.
Търси информация, инак ще настройваш по косвен метод!

Прати тез ,който ти имаш.Няма значение ,че не са от същата марка :)
filmatoplo - майстор
Срещал съм несъответствия по управленията ,инструкциите са винаги копи пейс с гугле превод .Днес открих една перфектна но къде се дяна,ся ровя. :wink: да намерих я ,тя е за камина бърнит с фумис ,и тук пише ако въведеш 105 и ще модулира на 210 гр реални .Сега ще търся на екоспар-тук дават 360 въведено ,евентуално 180 да е реалната при която модулира .Точно за Термолукс камина нямам данни .Ами виж параметър 55 колко е -влизаш ли в менюто.
чет окт 15, 2020 2:37 pmfilmatoplo написа:
Срещал съм несъответствия по управленията ,инструкциите са винаги копи пейс с гугле превод .Днес открих една перфектна но къде се дяна,ся ровя. :wink: да намерих я ,тя е за камина бърнит с фумис ,и тук пише ако въведеш 105 и ще модулира на 210 гр реални .Сега ще търся на екоспар-тук дават 360 въведено ,евентуално 180 да е реалната при която модулира .Точно за Термолукс камина нямам данни .Ами виж параметър 55 колко е -влизаш ли в менюто.
Прав си, вероятно твоите са правилни.
За да не направя мечешка услуга, прати на Питона!
Не, не влизам, ако питаш мен. Камината е в Перник, а аз съм си дома.
filmatoplo - майстор
Питона да влезе в меню настройки -тук ще изпишем 2 страници как се влиза :wink: и да ни каже числото въведено за параметър 55 .
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 32

Тема "Пелетна камина Thermolux" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: