Най - вълнуващия въпрос зимно време.
andy_forresite - майстор
Един познат не изключва помпата. Направо в контакта и 5-6 месеца пердаши нон-стоп. Твърди че това конденз въобще не знае какво е. Котелът се пали и гаси, не е да гори постоянно.
Ще отида на проверка в най-скоро време.
morfei1 - специалист
че къв е проблема, ако са му настроени добре нещата.
pechkata - специалист
пет окт 16, 2020 12:06 pmandy_forresite написа:
Един познат не изключва помпата. Направо в контакта и 5-6 месеца пердаши нон-стоп. Твърди че това конденз въобще не знае какво е. Котелът се пали и гаси, не е да гори постоянно.
Аз практикувах така със Притито(котела) че получаваше въздушни възглавници в системата - като спира и тръгва по горелка ...
Като смених котела и всичко си дойде на мястото...
нед окт 18, 2020 6:53 pmpechkata написа:
пет окт 16, 2020 12:06 pmandy_forresite написа:
Аз практикувах така със Притито(котела) че получаваше въздушни възглавници в системата - като спира и тръгва по горелка ...
Като смених котела и всичко си дойде на мястото...
Дали е от котела? "Не вярвам аз, мълчи и стадиона."
filmatoplo - майстор
Спешно ми трябва да реша един казус-на котел Peleterm 60 V2 му отказа да върти шнека ,поне при палене и тест в меню Stoker Adj когато се пусне да върти за калиброване не върти.Някой има ли идея-нещо предразител тва онва ,нещо да е затегнал . :wink:

Прикачен файл

файл за изтегляне (2).jpg
файл за изтегляне (2).jpg (7.22 KиБ) Видяна 934 пъти
filmatoplo - майстор
Благодаря на хората които ми помогнаха :wink: няма такива.И няма да ви кажа каква беше повредата.
kotarankat - специалист
нед дек 20, 2020 9:44 pmfilmatoplo написа:
Благодаря на хората които ми помогнаха :wink: няма такива.И няма да ви кажа каква беше повредата.
Е, няма място за сърдене! Колко са собствениците на подобни котли и колко пък от тях пишат в "Направи сам". Аз познавам един и като му спре котела звъни на инсталатора и му вика: "Ела, че котела спря!" и това е. Плаща си и не му дреме.
filmatoplo - майстор
Има защото ,един не си мръдна пръста аз помагам на толкова хора .Можеше някой да се поразтърси,порови и даде съвет ,та ако и грешен.Какво правя аз на въпрос-обръщам нета,търся ако имам записки,гледам клипове само и само да напиша на питащия задоволителен отговор.Колкото пъти питам тук ,на 95 $ отговор не получавам ,налага се вечно сам да си решавам казусите.Сърденето ще ми мине тук за час два :wink:
fbr - майстор
Не го приемай лично. Просто форума се окупира от едно отровно трио, което определя кой колко струва или не струва. Който е имал намерение да напише нещо, като е помислил какво ще последва, се е отказал. Надявам се, да е временна тази форумна пандемия.
filmatoplo - майстор
Няма нищо ,задавам тук въпроси междувременно и секунда не спирам да действам по казуса ,и както винаги изпреварвам отговорите,то поне 1 да имаше . :wink: Никой не ми е длъжен ,просто ситуацията беше сложна .Почувствах се изоставен,въпреки,че аз в това време дадох съвет по телефона за разни проблеми на 3ма човека ,и на още 5-6 във фейса.Да тяхното Благодаря ме подкрепи.На никой ли не му беше интересно .

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: