• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
tarlyo - специалист
Монтичели е марка.

gogorog, погледни да не е изтървала сглобката отгоре. Иначе разглобявай смело и си стегни сглобките. Ще се оправи вратата.
miro_800 - специалист
Според мен не е заклинен ( натегнат) пакета.
gogorog - специалист
Благодаря на всички, след като дойде майстор направи следното.
Махна стъклопакета. Заканти го с един картон отдолу в ляво и отгоре в дясно, след което, като постави отново стъклопакета вратата се оправи. Не знам как стана тоя номер с така нареченото закантване и още не мога да си го обясня. Лек ден на всички.
Георги767 - специалист
Ами,той kozl ти го обясни (заклинването) още в началото на темата как става.
miro_800 - специалист
gogorog написа:
Махна стъклопакета. Заканти го с един картон отдолу в ляво и отгоре в дясно, след което, като постави отново стъклопакета вратата се оправи. Не знам как стана тоя номер с така нареченото закантване и още не мога да си го обясня. Лек ден на всички.
Картонът пластмасов ли беше?
kozl - майстор
вт окт 20, 2020 9:09 pmgogorog написа:
Този майстор не натегна ли сглобките, че на твоите снимки ми се виждат луфтове м-у профилите?
Освен тва ляво и дясно е съвсем относително, защото зависи от коя страна на вратата си. Но ако виждаш пантите, като на снимката по долу трябва да е дясно-долу и ляво-горе.

Изображение

И думата картон е несериозна. Дано да бъркаш, че картон + влага е = на провисване.
  • 1
  • 2

Тема "Увиснала врата от алуминиева дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: