пон окт 19, 2020 7:22 pmLazarGanev написа: Ох малеейй!Ами май е на Тихомир..."Това съм направи тук има всичко изброено"
Чие е това творение?
Тихомир, то нещата не са приятни за окото, но това не е проблем, ако всичко работи, но поне завърти помпата.
пон окт 19, 2020 7:22 pmLazarGanev написа: Ох малеейй!Ами май е на Тихомир..."Това съм направи тук има всичко изброено"
Чие е това творение?
пон окт 19, 2020 7:30 pmtihomir123 написа: само не знам със каква помпа да въртя водата!!!Не схващам - това колекторите за подовото ли са? Тази помпа не е ли за подовото, гледам има смесителен вентил?![]()
![]()
![]()
пон окт 19, 2020 8:05 pmLazarGanev написа:Ами Тихомир не пита, а показва как той го прави:-)
Не знам защо питаш в тази тема, а не в темата за подово?!![]()
шоп написа:Аз ли не съм разбрал или ти?пон окт 19, 2020 8:05 pmLazarGanev написа:Ами Тихомир не пита, а показва как той го прави:-)
Не знам защо питаш в тази тема, а не в темата за подово?!![]()
Прикачен файл
нед ное 15, 2020 7:55 pmfilmatoplo написа: Търся материали за водно подово -колектори с дебитомери за подаващата линия и колектор подготвен за задвижки на обратната вода .Добро качество на разумна цена ,като много държа да са качествени връзките -евроконус които стягат тръбата към колекторите .Както и качествена тръба -омрежен полиетилен фи-16 без значение цвят бял или червен .Ако някой е ползвал такива да сподели . Материали разни ,постоянно нови вносители и марки.Херц![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: