вт окт 20, 2020 8:06 pmkr1100 написа:Андреас Щил, доколкото си спомням патентова първите верижни триони с електрически и бензинов двигател за рязане на дърва през 20-те години на миналия век. А първият верижен трион, който е бил с медицинско предназначение датира от 18-ти век.
Виж по темата : моторен трион от ВСВ /втората свет. война/ на Щил . Е обслужваш персонал 2 ма войника. Че даже и работо и след поне 70г. Има клип в тубата.

вт окт 20, 2020 8:10 pmkr1100 написа:С фрази, като "ти го довърши" имам чувството, че съм в група на 5-ти клас. . .
В ти го довърши.Както са почнали в началото на 70 те години така си карат и до след новия век...Как да няма развитие бре- има по някоя лайстна в +
Всеки човек с елементарна обща култура знае, че ВАЗ паралелно с 2105 се произвеждат други горе-долу актуални модели за времето си. Тя и G-класата на Бенц се произвежда на една база от 70-те чак до преди няколко години, и какво? Много чудно, като се продава и печелят от даден модел и 100 години ще го произвеждат, какво ги еня, че е морално остарял автомобил? Това е грижа на потребителите, те да мислят какво търсят.

Тотално съм довършен реално, до бива липса на елементарна обща култура, тук оставам потресен!
Последна промяна от Soviet_Soldier на вт окт 20, 2020 8:28 pm, променено общо 1 път.