• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 36
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Andri01 - майстор
Трофи скрий се бе. На виж,руските солдати наистина са умни...НЕ ползват даже отечествено оръжие : https://www.24chasa.bg/novini/article/9103583 А какво остава да ползват резачки,че и да знаят как да ги оправят :)
Soviet_Soldier - специалист
ср окт 21, 2020 8:23 pmAndri01 написа:
Трофи скрий се бе. На виж,руските солдати наистина са умни...НЕ ползват даже отечествено оръжие : https://www.24chasa.bg/novini/article/9103583 А какво остава да ползват резачки,че и да знаят как да ги оправят :)
Барабар Петко с мъжете. . . Нещо по темата ли искаш да кажеш, или наминаваш да нахейтиш и наспамиш малко?
ср окт 21, 2020 8:23 pmAndri01 написа:
Веднага, старши.
Допускам го, но ме притеснява това

"Oт "Paoй нюз" cъeбщoвoт cъщe, чĸ бpитoнcaeтe пpoвитĸлcтвe нямo идĸя aeлae бpитoнcaи epъжия co пpeдoдĸни в чyжбинo и нямo нoдĸжднo cиcтĸмo зo пpecлĸдявoнĸтe им, въпpĸaи чĸ eт "Дoyнинг cтpийт" нĸвĸднъж co aoзвoли, чĸ бpитoнcaoтo лицĸнзиeннo cиcтĸмo зo epъжиятo ĸ ĸднo eт нoй-пpeзpoчнитĸ в cвĸтo.

Копирано от https://www.24chasa.bg/novini/article/9103583 © www.24chasa.bg
Копирам го дословно и го поствам, но се "изкривявя".

Бойче (главната буква е заради новото изречение), тоя е много заслужил, да знаеш! И е по Боец от мнозина.

Но....., за новобранец са дъниш нормално. Все в порядке.
Бе, я кажи, как се работи с оптиката на СВД!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на ср окт 21, 2020 8:39 pm, променено общо 1 път.
ср окт 21, 2020 8:33 pmТрифон П.Трифонов написа:

Бойче (главната буква е заради новото изречение), тоя е много заслужил, да знаеш! И е по Боец от мнозина.

Ти не си виждал неравномерно износена шина, но иначе аз съм новобранецът . . . интересна теория. :lol:
ср окт 21, 2020 8:39 pmSoviet_Soldier написа:
ср окт 21, 2020 8:33 pmТрифон П.Трифонов написа:

Ти не си виждал неравномерно износена шина, но иначе аз съм новобранецът . . . интересна теория. :lol:
Е как да стане това? Аз не го допускам и зная как, бойченце.
Няма теория, беше отдавна. Сега яко практика, а ти ме вдъхновяваш.
Носиш ли на люто, редник?

Как ни са ни преместили в рисайкъла, не знам! Крайно време е, ма тоа е толко .......забавен ми се струва най прилично.
ср окт 21, 2020 8:41 pmТрифон П.Трифонов написа:

Сега яко практика, а ти ме вдъхновяваш.
Носиш ли на люто, редник?
Да, случва се да вдъхновявам хората към приемане на нови знания.

Ако иде реч за храна, нося, но не обичам, ако е прекалено. Леко пикантно обичам. Също и на алкохолът не съм фен.
Бойче, с прискърбие трябва да призная, че онези, които спряха да ти обръщат внимание, са по умни от мен.
Извинявай!
ср окт 21, 2020 8:51 pmТрифон П.Трифонов написа:
Бойче, с прискърбие трябва да призная, че онези, които спряха да ти обръщат внимание, са по умни от мен.
Извинявай!
Оо то ако по това се мери IQ-то не се притеснявам, че скоро може да ме оставиш сам да си пиша. :lol:
ср окт 21, 2020 8:54 pmSoviet_Soldier написа:
ср окт 21, 2020 8:51 pmТрифон П.Трифонов написа:
Извинявай!
Оо то ако по това се мери IQ-то не се притеснявам, че скоро може да ме оставиш сам да си пиша. :lol:
Плувай, плувай, зелено.....!
Теста съм го лъгал, а умения се мерят на полето.
Горното е виц, в който участникът си ти, салаго.

Е стига де, не го ли знаеш?!
EDI - майстор
Айде бре, момци.....живота е кратък.....

Прикачен файл

IMG_20201021_175708_resize_92.jpg

Прикачен файл

IMG_20201021_192800_resize_85.jpg

Прикачен файл

IMG_20201021_193904_resize_75.jpg
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21