Ел. инструментите. Консумативи.

Коя марка?

Анкетата завърши на пет юни 20, 2014 4:17 pm

50%
Makita
23
4%
Hitachi
2
17%
Dewalt
8
20%
Bosch
9
9%
Milwaukee
4

Общо гласове: 46

Chefo77 - майстор
Няма как производител, който поръчва даден продукт от гамата си на външна фирма, да е най-добър с този продукт. ВажИ не само за Хилти. Но последните много, ама много си осраха позициите ...
MamaMy - майстор
нед окт 25, 2020 5:58 pmгеорги63 написа:
За Хилти няма смисъл от съмнение.Най - доброто е като качество.В момента в Германия има 12В с 2.0ампера батерии за 210 евро.Супер е за цена и качество
Герги, честито. Ти си новия форумен археолог. Няма нужда да трупаш мнения. Медали не дават за това.
Индианец - специалист
нед окт 25, 2020 7:55 pmMamaMy написа:
нед окт 25, 2020 5:58 pmгеорги63 написа:
За Хилти няма смисъл от съмнение.Най - доброто е като качество.В момента в Германия има 12В с 2.0ампера батерии за 210 евро.Супер е за цена и качество
Герги, честито. Ти си новия форумен археолог. Няма нужда да трупаш мнения. Медали не дават за това.
Не е само той.
В колко теми има отговори със закъснение...5/6 години.
Ама базата данни седи. :-D
Ако даваха медали за мнения, щеше да е супер, ама сега само сменят титлата, което за мен е нелогично.
Примерно някога титлата ми стане майстор, пък аз все още за нищо не ставам... :?
Според мен трябва да е по преценка на модератор, щото примерно колегата Sandman мисля, че се пишеше трябва да го направят майстор, нищо, че няма мнения.
Съжалявам за оффа, ама не се сдържах.
MamaMy - майстор
Индианец, за това нямаш титла, защото даваш акъл без да го имаш. Как ще се занимава модератора с някакви титли безплатно? Ако искаш по джидана титла се внасяш. Според ранга и цената. Тия майсторските са евтинки. По стотина лева, но специалните стигат и минават 1000. Като номерата на колите. Разбра ли сега? :)
Индианец - специалист
нед окт 25, 2020 11:25 pmMamaMy написа:
Индианец, за това нямаш титла, защото даваш акъл без да го имаш. Как ще се занимава модератора с някакви титли безплатно? Ако искаш по джидана титла се внасяш. Според ранга и цената. Тия майсторските са евтинки. По стотина лева, но специалните стигат и минават 1000. Като номерата на колите. Разбра ли сега? :)
Дали верно е така?
От теб разбирам.

Тема "Кой модел е най-добър според вас за в момента?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: