Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Time2Burn - специалист
Ще ти го направя с ъглошлайф! Че дори и по - плътно ще го направя. Залагам и доказвам опита си със залог от 100 лева!
Time2Burn - специалист
Коментар по последната снимка: Това ми прилича на гофрирана тръба за електрически кабели. Не мога да преценя със сигурност но е Ф16. В такъв случай, аз бих отрязал гофрето и ще подам само кабела през дупчица с отвор не по - голям и около Ф6. Но това е ако аз го бях правил! Да не говорим че ако въпросът е целостта на тези 5 мм - по лесно е да се премести изхода на кабела с 5 мм вляво към фугата и да се пилне по малко от 2те плочки - това е чиста работа и по - бърза. Няма мерене няма кроене и работа за секунди с флекса и с цигара в уста. А най важното, освен качеството е бързината, защото ние не работим за слава, а за слава и ПАРИ!
Теди - специалист
Нещо май лаиците по знаят как се прави та се чудя за какво се пускат теми да се пита? :? Дерзайте и трупайте опит луд умора няма...
tassel - специалист
Не, това е извод за лира. Няма как да мърда на никъде.Ще има розетка отгоре, която ще скрие изцяло отвора. Мисълта ми беше, че от края на плочката до началото на отвора е 5мм. Става за две минути без никакъв прахоляк. :)

Тема "Отверстие в плочки теракот и фаянс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: