вт окт 27, 2020 9:18 ampi6ligara написа: Здравейте, след като камината изгасне ми прави впечатление, че в кошница остава малко шлака и пепел,иначе горенето си е добре само при гасенето зацапва стъклото. Междинното почистване фабрично беше 15 сек. на всеки 90 мин., увеличих го на 20 сек. на всеки 60 мин. Довечера като я запаля ще видя как е, но реших да попитам далли съм на прав път?По-назад в темата, Филма го написа - повече време за продухване при гасене. Не съм пред камината, но ще намеря настройката и ще пиша.![]()
вт окт 27, 2020 11:35 pmАнтон С. написа:Питай Mcl, той споделя, че си го пуска и не му цапа стъклотовт окт 27, 2020 10:23 pmLazarGanev написа: Контролерът може да управлява и втори вентилатор...Това е прекрасно![]()
Къде му е мястото баш майсторе? Винаги съм се чудил, оти управлението има тая функция, при положение, че допълнителен вентилатор нема
... И аз искам да го използвам, ама незнам как...

пон окт 26, 2020 9:38 pmMcl написа:пон окт 26, 2020 4:13 pmTrafo написа: Здравейте,Аз го ползвам но само на поддържане, защото тогава ми цапа стъклото.
Включвате ли си и допълнителните коминни вентилатори?Фабрично на всички степени доп.вент. е на 0 , но ми понамирисва на пушек и не мога да хвана от къде е?Срув ами се, че донякъде изпуска от капака на димогарните тръби, стегнах го добре, даже залепих краищата с алуминиево тиксо, но пак има мирис.