Цитирам : Като вътре желязото му е 2мм и 5камерния профилинк носи 3ен пакет.Офертата обаче е за 4 камерен на първия,а втория е с 5 камерен Профилинк. Първия ми е монтирал в апартамента,в който живея сега,нямам забележки, другия в стария апартамент,пак саламандър 2004г. го монтира. Забележка една-вратите към терасите ги направиха без делител и станаха на сърп. Тогава се учиха още де.

Добре де. От единия Рехау 6 камери, другия саламандър 5 камери. От първия 60мм профи,  от втория 70мм профи. 
Пакетите не стана ясно кой,  кво е смятъл.
Обков веднъж 1500, веднъж 750 за еднаква дограма- ма защо? 
Кво разбра от тия оферти смятани на различна база? 
Кой  дава по добра цена, кой работи по-евтино?
 И твоята информация която даваш е непълна- каква помощ търсиш? Или лаф да става.

). Купих лепенка на Тремко илбрук за отвън. Дограмата е монтирана върху транспортен профил (аншлус) в който вкарах метална првоъгълна тръба за всеки случай. Основния мотив за аншлуса е да мога да монтирам алуминиеви козирки под профила на касата, за да се оттича водата без опция да влезе между касата и козирката, както когато е монтирана върху касата. Основната мотивация за "ишлемето" беше финансова. Направиха ми и комарници за всички отваряеми крила и врати, като единият е плисе на врата с двойно отваряне и алуминиев праг.
). Купих лепенка на Тремко илбрук за отвън. Дограмата е монтирана върху транспортен профил (аншлус) в който вкарах метална првоъгълна тръба за всеки случай. Основния мотив за аншлуса е да мога да монтирам алуминиеви козирки под профила на касата, за да се оттича водата без опция да влезе между касата и козирката, както когато е монтирана върху касата. Основната мотивация за "ишлемето" беше финансова. Направиха ми и комарници за всички отваряеми крила и врати, като единият е плисе на врата с двойно отваряне и алуминиев праг.