Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
nikolson - майстор
А за УВ лъчите от електрожена? :yawinkle:
АБВ потребител - специалист
Сега ви се струва смешно,но може би тежеста на този факт , ще го усетят децата ви. УВ-лъчите не въздействат на ментално ниво,демек на мисленето. Има хора без кафе немогат да функционират. Този проблем изобщо не е за подценяване.
Последна промяна от АБВ потребител на нед ное 01, 2020 12:47 pm, променено общо 1 път.
нед ное 01, 2020 10:27 amИлиянчо написа:
Добре де колеги с апарата ИЗА 150 някой работил ли е с електроди 4-ка и на какви ампери се регулира.
Зависи какво ще заваряваш. :) Но тук най-точно , производитела на този апарат може да ти отговори.
dragozow - майстор
Зависи от електродите, повечето пише на тях. Рутилов 4 мм би трябвало да го запали, взимаш големия ако ще работиш с 4 мм електроди, има и запас.
Еми нормално е хората да не знаят и да питат.Аз не съм видял нито един производител или търговец представляващ някоя фирма в България ,да направи подобаващо представяне на това което продава. :) Сигурно 95 % от тях незнаят какво може да правят техните машини.Разчита се на препоръки от форумите в интернет, което е смешно.Така бизнес не се прави. :) Ми направете видио материали,обяснете на хората нагледно за какво става въпрос. Това не са чорапи,да пишете продавам едикой си номер и това е.Направете си качествена реклама както правят в белите страни . Вървим, вървим и пак
опираме до мисленето :)
dragozow - майстор
Виж сега, аз не държа да продавам във форума и тук влизам по-скоро за кеф и да прочета нещо. Ако амперите на една машина са истински, а не само написани е лесно, защото на кутиите с електроди пише на колко ампера работят. Иначе знам машините ми колко могат, защото съм издевателствал над тях точно с тази цел. Реално 160А/60% при 40 градуса не можеш да го претовариш с 4 мм от почти всички електроди или трябва да подкараш 10 един след друг. Аз съм си играл с рутилови, 8 броя един след друг без почивка, нямаше проблем. На повечето хора това е повече от достатъчно. Ако е малко се взима 200 ампера машина със 100% на 160 ампера.
Друго имам предвид Колега . :) Да, за това което казваш сигурно си прав,амперите и т.н. Имах предвид да се направят клипове, и да се обясни по -подробно, ето тази машина заварява с такива и такива електроди,при такава и такава позиция. Просто да се покаже нагледно ,да се внесе малко яснота за продукта. Вашите продукти са орентирани към такива потребители предимно, професионалистите знаят какво да търсят, на тях им е ясно.Това ще е от полза както за вас, така и за хората които си купуват първия електрожен.Не всеки познава добър заварчик,за да му обясни някой неща, и вероятноста да се набута с покупката е голяма. Този жест към начинаещите, няма да ви струва кой знае какво.Ако предлагате качествен продукт и не ви притеснява нещо разбира се.
amxcs - специалист
Здравейте,
доста дълга тема, но нямам възможност да я прочета цялата.
Да питам с 2 думи какъв инверторен електрожен да си взема до 150-170лв който да си заслужава парите.
Един парапет ще се прави.
Djack - специалист
вт ное 03, 2020 12:24 pmamxcs написа:
Здравейте,
доста дълга тема, но нямам възможност да я прочета цялата.
Да питам с 2 думи какъв инверторен електрожен да си взема до 150-170лв който да си заслужава парите.
Един парапет ще се прави.
Последните 5 страници поне ако беше прочел, щеше да ти се изяснят нещата!
Най-добре ги дай тия пари на някой с електрожен, да ти направи парапета!
amxcs - специалист
Прочетох.., ясно ми е че за тези пари няма да е професионален.
Поне да не е най-калпавия, за това питам какво би вършило работа за тия пари.
То това е идеята да не се дават парите на някой си, ми да остане и електрожена за нещо друго да се ползва, като има нужда.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: