Моята задвижка е същата, само че контролера е съвсем различен...

Като гледам, на Филма е това:

Като гледам, на Филма е това:

нед ное 01, 2020 10:25 pmfilmatoplo написа:Не Фил, знам.Позна ,снимки от днес ,изработка 2011 та.
пон ное 02, 2020 12:39 pmfilmatoplo написа: .Утре ще снимам в крупен план -и ще видиш новото управление ,там има -специално за тебФил, с новото съм. Снимай, че може да има и още по ново!.
чет юни 24, 2021 6:56 pmшоп написа: Звънни и попитай. Редовно пазарувам от тази фирма. Супер съм доволен, защото дори да нямат нещо налично в БГ ми го поръчват от Италия.Благодаря за отговора! А дали е добра идея да заложа на стар модел употребявано ESBE?
Консултантите са им доста грамотни и ще ти отговорят на въпросите.
Иначе... 1'' мъжка резба антикондензен регулиран на 60 гр към отоплителния кръг.
Хубаво е да се куплира с 3 холендъра.
Подробности от типа дали на 60 гр започва да отваря или на 60 вече на 100% е отворен големият кръг или дали изобщо отваря на 100% ще получиш по тел. или на имейл с PDF файл.
пет юни 25, 2021 1:01 pmsveto написа: ... А дали е добра идея да заложа на стар модел употребявано ESBE?По добрата идея е. Ако си в час, провери му термостата! Това нещо ако е здраво, кове градуса, без колебания. Имам Есбе на котела, а на печката е нещо измислено. Помпата включва и изключва няколко пъти.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: