• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
ESPACE - майстор
Като отвориш приложението виждаш предложенията. Ако вземеш някой от тези продукти трябва да активираш съответния купон за продукта преди да стигнеш касата. Там вече отваряш виртуалната карта с активираните купони и я сканираш на новия скенер, който са сложили на касата. Освен продуктите с купони има и такива за които също ползваш намаление със въпросната виртуална карта.
kozl - майстор
Снощи се пробах, обаче само с 3-те бройки авокадо, оти сирене на макс и пилешки безкостен бут немаше, а туна ми не требе. Та вече поне разбрах как става.
Само забравих да питам понеже регистрацията е за определен адрес на магазин, то за другите важат ли отстъпките или важи само за регистрирания адрес :?
Би требало да важи, щом ми предлагат промоция на стоки де ги нема на адресо :roll:
kdobrev - специалист
Днес обикалях и звънях в централата за автоматичните завъръчни шлемове, но ги върнали на доставчик. Моля да препоръчате някой до 100лв
Искам да има лампа вградена в него като лидълския и да става и за TIG. Тук има доста https://m.emag.bg/ekipirovka-za-zavariavane/p2/c , но ме знам кой да избера.
cholev - майстор
Не се сдържах и си взех лентовия трион. Много чисто и точно рязане. Някой сменял ли е консуматив (лента 1140х12.7х0.65)- от къде, за колко и препоръчва ли
Завърших външната врата и понеже стационарния шлайф даде фира рязах 90о и 45о с какво ли не. Мъка
Сега почнах втора врата и с лентовия трион няколко среза на 45о- приказка
ZEDYCUS - майстор
Консуматива от Технолес, има избор и на обикновена въглеродна и биметална лента. Всичко е точно с тях, много хора сме поръчвали точно за този трион и не само.
А ми стана интересно на 45 градуса какви профили режеш, че ти се получава безпроблемно, че чак и "приказки" разказваш. :-D
nikolson - майстор
вт ное 03, 2020 5:40 pmZEDYCUS написа:
А ми стана интересно на 45 градуса какви профили режеш, че ти се получава безпроблемно, че чак и "приказки" разказваш. :-D
Какъв да е. Пернишки винкел. :-D
ZEDYCUS - майстор
:-D Е да де, точно затова ми е интересно, щото пернишки винкел под 20мм(за безпроблемно рязане с парксайда) Няма. :-D
mikluho - специалист
вт ное 03, 2020 8:02 pmZEDYCUS написа:
.........щото пернишки винкел под 20мм(за безпроблемно рязане с парксайда) Няма. :-D
Много на място!

Прикачен файл:
giphy.gif
giphy.gif (204.17 KиБ) Видяна 1440 пъти
cholev - майстор
вт ное 03, 2020 5:40 pmZEDYCUS написа:
Консуматива от Технолес, има избор и на обикновена въглеродна и биметална лента. Всичко е точно с тях, много хора сме поръчвали точно за този трион и не само.
Чак пък какви профили. Купих го в събота преди 3 дни и срязах 6 профила 30х30х2. Перфектни срезове. Доказателство ли искаш. Да ти пратя по еконт един профил :-D
cholev - майстор
вт ное 03, 2020 8:37 pmmikluho написа:
вт ное 03, 2020 8:02 pmZEDYCUS написа:
.........щото пернишки винкел под 20мм(за безпроблемно рязане с парксайда) Няма. :-D
Много на място!

giphy.gif
Ти ли си на снимката. Малко гей го даваш. Има ли модератори тоз форум.
цензура
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: