Здравейте, пиша Ви защото съм много затруднена да преценя кой каква отговорност трябва да поеме в случая:
Съседите ни имат до оградата барака накована с ламарини за покрив. В началото на декември имаше силен вятър и две от ламарините излетяха , едната беше огромна... и събори барбекюто ни
Бяхме го купили за 250лв. преди година. Барбекюто е от модулнитет.е. което се сглбява, направено е от бетон и желязо, това го поеснявам защото е много тежко.. Ламарината неебила добре закована , засхтото винаги дрънчаха, а и защо остнанали ламарини от покрива не излетяха? На другия ден съседа ни доиде и извика още един съсед заедно да вдигнем голямта ламарина, ние му казахме че сме дали много пари за това барбекю, тои мълчеше... На по следващия ден доидоха зетьовете му да му коват ламарините и аз отидох ПРЕД 4 мъже да им кажа отново и като има казах те мълчаха..... дори не казаха че ще помогнат с нещо, което ме нарани толкова много..Пред други хора казал че не бил виновен за природните явленияи че смебили БОКЛУЦИ защото не им говорим. Та аз Ви питам според Вас имам ли някакви права? Благодаря ВИ.
Съседите ни имат до оградата барака накована с ламарини за покрив. В началото на декември имаше силен вятър и две от ламарините излетяха , едната беше огромна... и събори барбекюто ни