Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
kuger - майстор
ср ное 04, 2020 8:49 amАБВ потребител написа:
А ти как го установи това , че заварява идеално???? На какво??? На база дългогодишния опит в заваряването който имаш, или просто ти хареса горенето на дъгата :-D
Стига, бре! Не всеки е майстор заварчик, не всеки има дебела кесия.
amxcs - специалист
https://www.amazon.co.uk/s?k=welding+in ... -ap-p_1_11

А от тези в амазон някоя марка да има по-хубава до към -?

Нещо такова дали е по-добре от нашите тук за тия пари?
към 200лв с доставката ще ми излезе един такъв, дали си заслужава парите?

Прикачен файл

hyundai.jpg
krasi92 - майстор
Същото е като нашите тук за тия пари. Само ще го хвърлиш ако се прецака за разлика от нашите дето ги има тука и си имат гаранция по принцип.
amxcs - специалист
Ми тогава мисля да не се изхвърлям и да се спра на този щом всичи са еднакви, поне на външен вид ми харесва :-D

На около 120лв стъпва с отстъпки и доставка.
koveslav - майстор
ср ное 04, 2020 4:10 pmamxcs написа:
Ми тогава мисля да не се изхвърлям и да се спра на този щом всичи са еднакви, поне на външен вид ми харесва :-D

Бреййй,ампера на 60ст паднал,евтиния.Очаквам скоро да започнат да връщат на касите електрожени вместо ресто,или да ги раздават безплатно с рекламна цел :D
amxcs - специалист
Ето едно бързо ревю да се изкажат разбиращите. Аз и представа си нямам дали е хубав, как заварва, никога не съм и заварвал, ще го взимам за баща ми един парапет да прави.

ЕДИТ: ето още 1 по-късно и аз ще мога да ги гледам
АБВ потребител - специалист
ср ное 04, 2020 12:58 pmkuger написа:
А ти как го установи това , че заварява идеално???? На какво??? На база дългогодишния опит в заваряването който имаш, или просто ти хареса горенето на дъгата :-D
Стига, бре! Не всеки е майстор заварчик, не всеки има дебела кесия.
Да, прав си така е. :) Ще ми са, всички да сме с фрониуси ама за жалост такава е действителноста :)
АБВ потребител - специалист
ср ное 04, 2020 4:10 pmamxcs написа:

Колега взимай го, то за тия пари, колкото изкара. Като гледам и базичния електрод го пипа добре. :) Виж само да не е на 110 волта захранване.
kuger - майстор
ср ное 04, 2020 7:12 pmАБВ потребител написа:
Да, прав си така е. :) Ще ми са, всички да сме с фрониуси ама за жалост такава е действителноста :)
Докато бачках, в цеха имахме "саксия", триодин и едно интересно Кемпи, то работеше на две фази и нула. Пробвал съм ги всичките, но такова "животно" като Кемпито нямаше подобно.
За лаик, като мен си работеше само, само трябваше да държа ръкохватката :-D
ср ное 04, 2020 7:10 amsolun написа:
вт ное 03, 2020 10:55 pmimegogo написа:
здравейте решил съм да си купя електрожен за домашни нужди (досега не заварявал)първо мислех да купя някъкъв китайски до 150лв,обаче се зачетох и реших да увелича бюджета спрял съм се на del mma 145 какво е мнението ви за него ? и другият ми въпрос е малко лаишки до колко дебело желязо може за се заварява с електрод 3.25 мм
Здравей. По-нагоре в постовете писах за DEL MMA 160 (такъв си купих онзи ден), заварява идеално. Предполагам, че и del mma 145 ще е така. Ако използваш в по-голямата си част от заваряването електроди 2,5, то това е удачен избор. Ако пък ще ползваш повечко 3,25 електроди тогава може би 160 ще е по-добрия избор.
Да, на база опита който имам (не съм професионален заварчик,но с ''домашни заварки'' се справям) и заваряване на малка кострукция от винлел30х30х3 още веднага след като купих електроженчето. За това и твърдя, че машинката е идеална за работата която ще върши и е на добри пари и гаранция 4 год.
За Фрониуса и Кемпито всички знаем, но едва ли е оправдано за 1 кутия електроди изгорени годишно да купувам такива машини.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: