• 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
falcoh - специалист
Някой има ли мнение за "Зарядно устройство за акумулатор" на цена 79.99лв от тази седмица?
kuger - майстор
ср ное 04, 2020 12:36 pmfalcoh написа:
Някой има ли мнение за "Зарядно устройство за акумулатор" на цена 79.99лв от тази седмица?
И аз съм навит за това, имам малкото, само заряд и съм доволен, но на село не знаеш какво те очаква :shock: :?
kozl - майстор
Първото мнение е че беше по-тежко отколкото очаквах и до тука.
kuger - майстор
ср ное 04, 2020 3:48 pmkozl написа:
Първото мнение е че беше по-тежко отколкото очаквах и до тука.
Нормално, не може да очакваш от стартерно у/во да тежи колкото кутия цигари.
Аз съм му навит, ама в наше село няма ЛИДЛ.
М/у другото съм доволен от малкото зарядно, това с дисплея.
kozl - майстор
Какъв максимален ток и при какво напрежение може да осигури?
Въртях кутията и някъде прочетох 17А, но това за заряд на акумулатори. Друго не можах да открия. А и изглежда автоматично, което не ме привлича.
Голем кютук, кво ли има вътре :? Некоя тухла мое би :?
kuger - майстор
75А за няколко секунди е токът за стартиране.
zz_stefanov - майстор
Ми ако е стартово е добре че е тежко, но стига да не е от баласт от полимербетон. :)
kuger - майстор
Ето Ви линк с параметри начин на работа с него: https://www.lidl-service.com/cps/rde/SI ... %2012%20B3
iliya_i - майстор
Внимание: Тази функция не е подходяща за
акумулатори по-малки от 45 Ah. При акумулатори по-малки от 45 Ah тази функция би могла да
доведе до повреда на акумулатора. За стартиране на превозни средства на дизелово гориво
и бензинови двигатели с голям обем са необходими частично сили на тока по-големи от 75 A.
.бах ти полезната функция!
За малки двигатели не става, щото са им малки акумулаторите, а за по-големи също, щото искат по-голям ток!
cholev - майстор
Трябва ти и ел.мрежа.
Малкото зарядно + стартовата батерия са добра опция. Стартовата батерия по спомен е 200А. При напълно грохнал акумулатор съм стартирал 2.2 дизел на С5-ка. Седи в багажника и на няколко месеца дозареждам.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: