Ел. инструментите. Консумативи.
shotik - майстор
Повреди ми се ключа на винтоверта RAIDER 12 V,при пускане изпуши и спря да върти.Не съм го насилвал,,но дошло му да се повреди.Отворих и разглобих винтоверта,пробвах електромотора и той си завъртя и на двете страни,но самия ключ мирише на изгоряло.Незнам в София къде има магазин за такива ключове и резервни части за винтоверти, моля ако някой знае да напише.Виждал съм по магазини ключове за електрически бормашини на 220 V,но дали там ще има и такива незнам.

Изображение
Милен - майстор
На сайта им са дадени два адреса на сервизи - централен сервиз на Ломско шосе и сервиз на Raider в кв. Редута. Това е често повреждащ се детайл и би трябвало да имат резервни. Такъв за 220В дори и да пасне, няма да бъде за същия ток (твоя е 12А).
Ето ти координатите им.
http://www.raider.bg/index.php?p=11&id=23
shotik - майстор
Благодаря за подсказването!
Не съм имал идея да замествам ключа с подобен за 220 волта,просто това е несъвместимо,само пиша че съм виждал такива за 220 волта в магазини за резервни части.През следващата седмица ще посетя някой от сервизите,които ми показа.
filbig - специалист
Едното място за което се сещам е с. Требич , като караш от световния търговски център- Илиенци към околовръстното , щом влезеш в селото, преди моста на самия път от дясната страна е магазинчето и е уникално заредено- горещо го препоръчвам, имам сумати инструменти от там и има подръжка. Ето и тел. 02 938 71 77 и 0888 569 148. Другия е в Горна Баня от Суходол като идваш по околовръстното влизаш преди моста и се пада на 30 метра от ляво май е само за райдър. Дано си ме разбрал, че май не ти ги обясних много читаво :?
shotik - майстор
Често минавам през Требич и го знам магазина,ще проверя и там,още повече че си ми написал и телефон за връзка,благодаря!
velsi - Почетен майстор
Ако не си намериш пиши, ще ти подаря един от Ейнхел.
zz_stefanov - майстор
Милен написа:
..... Такъв за 220В дори и да пасне, няма да бъде за същия ток (твоя е 12А).......
И да пасне механично този за 220 V ще е с коренно различен тип вграден регулатор. В машинките на постоянен ток регулирането става с широчино импулсна модулация.
shotik - майстор
Отидох в сервиза на магазина Ломско шесе -Евромастер се казва и от там си купих за 10 лв ключ и винтоверта е в действие.
solo5 - майстор
а колко струва винтоверта :?
shotik - майстор
Когато го купих беше 32 или 34 лв.

Тема "ключ за акумулаторен винтоверт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: