• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 370
Нека намерим най-тънките цени.
Andri01 - майстор
200Ач?????? Или пускови ток 200 А? Но нещо не се връзва с габаритите !? :)
falcoh - специалист
Всеки пише нещо си....никой не изказва конкретно мнение...това зарядно върше ли работа и дали си заслужава парите, а и най-важното как е като качество...
cholev - майстор
чет ное 05, 2020 8:35 pmAndri01 написа:
Четеме като дявола евенгелието. Къде ги видя тези 200ач.
Погледнах иновия вариант. Нещата са още по сериозни:

Върхов ток: 500 A
Стартов ток: 300 A
Това ще запали всякакъв двигател
PORTABLE JUMP STARTER WITH POWER
BANK UMAP 12000 A2
https://www.lidl-service.com/static/491 ... 966_BG.pdf
iliya_i - майстор
чет ное 05, 2020 10:18 pmcholev написа:
Четеме като дявола евенгелието. Къде ги видя тези 200ач.
Погледнах иновия вариант. Нещата са още по сериозни:

Върхов ток: 500 A
Стартов ток: 300 A
Това ще запали всякакъв двигател
PORTABLE JUMP STARTER WITH POWER
BANK UMAP 12000 A2
https://www.lidl-service.com/static/491 ... 966_BG.pdf
Чолев, въпроса беше за това: https://www.lidl.bg/bg/p/ekstri-za-kola ... tor/p45418
ср ное 04, 2020 12:36 pmfalcoh написа:
Някой има ли мнение за "Зарядно устройство за акумулатор" на цена 79.99лв от тази седмица?
radius - майстор
чет ное 05, 2020 10:10 pmfalcoh написа:
Всеки пише нещо си....никой не изказва конкретно мнение...това зарядно върше ли работа и дали си заслужава парите, а и най-важното как е като качество...
Супер е, особено за парите си, като качество е екстра, освен ако не е ! И сега най-силния довод, който се вади в тази тема като няма накъде - винаги можеш да го върнеш :lol:
cholev - майстор
чет ное 05, 2020 10:34 pmiliya_i написа:
Чолев, въпроса беше за това: https://www.lidl.bg/bg/p/ekstri-za-kola ... tor/p45418
Разбирам да. И това го имам и ползвам чат пат зимата, защото малко карам и дозареждам.
И препоръчах малко зарядно и стартова батерия.
Зарядното е ОК, но иска жица за стартово, което ако колата не е в гараж не е ОК.
Тоест аз както ги имам - малко зарядно, стартова батерия и въпросното- това последното ми е от най малка полза .
kuger - майстор
Момчета, това не става да съживи мъртвец и да запали колата! Писали са го, че е за поизтощен акумулатор, да помогне, не да го замести.
Предполагам сте виждали стартерните колички по големите авто гаражи?
За паднал акумулатор, който едва върти стартера това ще свърши работа, но не и за "умрял" такъв.
kozl - майстор
Аh не са показател за директно палене. Само стартовия ток, а данни за такъв като въртях неочаквано тежката кутия не открих.
Относно големината и тежината, инверторен електрожен за 200 А, може да е с такава големина. И до тук с любопитството. Сега очаквам някой да го тества и да пише.
А относно значително по-малките стартерни литиеви батерии, мноо по-удобни, но с неизвестна трайност и ограничено приложение за стартиране на двигатели. Та ако имам проблемен двигател и нямам достъп до ел.мрежа, то бих заложил на резервен автомобилен акумулатор + зарядно за него.
zz_stefanov - майстор
пет ное 06, 2020 12:01 amkuger написа:
Момчета, това не става да съживи мъртвец и да запали колата! Писали са го, че е за поизтощен акумулатор, да помогне, не да го замести.
Предполагам сте виждали стартерните колички по големите авто гаражи?
За паднал акумулатор, който едва върти стартера това ще свърши работа, но не и за "умрял" такъв.
И аз си мисля че е само да подпомогне акумулатора.
brum - майстор
чет ное 05, 2020 11:03 pmcholev написа:
Зарядното е ОК, но иска жица за стартово, което ако колата не е в гараж не е ОК.
Соларен панел на предният прозорец върши чудесна работа. На едната кола акумулатора е леко скапан. Зимно време слагам на предният прозорец един соларен панел и акумулатора седи на 12.8V. А панела лятно време го ползвам при къмпингуване, та не му е основната цел да пази акумулатора. По сметки е 40W панела.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 370

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: