• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Pavlin3 - помощник
Здравейте, предстои ми покупка на хладилник с фризер. Трябва да е:
- черен
- с по-голям обем - по-широк. Какви са тия малки хладилици, които са почнали да продават..

Засега сe чудим между :

1) ТЕКА -> https://www.tehnomix.bg/hladilnik-s-fri ... rno-staklo

2) BOSCH - https://www.tehnomix.bg/hladilnik-bosch-kgn49lbea

3) LG - този го гледахме в Techmart - някакъв нов модел с 20 години гаранция (не разбрах на кое точно), черен мат.
Не го откривам никъде..

Казвайте кой е по-добрия избор.
Благодаря!
hidrazin - майстор
Това с Техномикс трябва да е някаква шега... Няма как нормален човек да купи нещо от там.
Кат не ти харесва бял - купи си каквото ти харесва и си го боядисай/пръсни в цвят по избор.
:partyman:
P.S. Соори ама не моа се спря да се хиля.....
Pavlin3 - помощник
Че кво им е на Техномикс !!??

Те затова са измислили и черни хладилници, да ги комбинираш с кухнята и другите мебели ;)
hidrazin - майстор
пет ное 06, 2020 12:03 amPavlin3 написа:
Че кво им е на Техномикс !!??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:partyman:
Jacomo - специалист
Всички уреди вкъщи съм ги купувал от Техномикс и съм много доволен от обслужването. Какъв е проблемът?
kozl - майстор
чет ное 05, 2020 11:28 pmPavlin3 написа:
3) LG - този го гледахме в Techmart - някакъв нов модел с 20 години гаранция (не разбрах на кое точно), черен мат.
Тия 20 год.гаранция нема кой да ти ги гарантира. Без гарантирано, гаранционно обслужване това за 20 години си е реклама.
Но ако съдя по наше LG с лепенка за 10 г. гаранция е невероятно но факт :wink:
Аз пак бих заложил на LG, въпреки че сина чете отрицателни отзиви за техните линейни компресори и избра Самунг.
Pavlin3 - помощник
пет ное 06, 2020 7:44 amkozl написа:
Тия 20 год.гаранция нема кой да ти ги гарантира. Без гарантирано, гаранционно обслужване това за 20 години си е реклама.
Но ако съдя по наше LG с лепенка за 10 г. гаранция е невероятно но факт :wink:
Аз пак бих заложил на LG, въпреки че сина чете отрицателни отзиви за техните линейни компресори и избра Самунг.
Ами точно този е с лепенка 20г :shock: Което наистина и мен ме учуди. Там много ни хвалиха и пералните на LG, но Техмарт мисля са им официални вносители.. Нормално :-D

А за ТЕКА някой има ли отзиви? За уредите като цяло и конкретно хладилниците им?
Също за тях ме притеснява сервизът.. Някъде бях чел, че нямат сервиз/ много части в Бг.. Нещо такова беше.. :?
resistbody - майстор
LG няма никаква гаранция, пълни педали.... уж 10 години на компресора, а не го приеха рекламация, колегата го диагностицира, не се съгласиха не бил в него проблема... разрязахме го, и опа.. алуминиевата противотежест се разнитила.. и прекъснала една от намотките...
В крайна сметка, счупения неразрушим компресор, беше отремонтиран, а не сменен от гаражен майстор не от сервиза.. това на 3г. хладилник...
iliya_i - майстор
Здравейте, предстои ми покупка на хладилник с фризер.
Благодаря!
Аз пък се чудя, колко висок (или прост) трябва да е човек, за да си купи хладилник висок 200+ см.
Особено с фризера долу.
Ако ти или жена ти сте под 190 см си помислете добре колко практично е т'ва чудо. Особено когато фризера е долу, а хладилника горе!
Ако позволите един практичен съвет от мен: Спрете да гледате в интернет, отидете във магазина и се опитайте да бръкнете на най-горния рафт на хладилника до дъното (във фризера се бърка по-рядко).
Pavlin3 - помощник
пет ное 06, 2020 7:55 pmiliya_i написа:
Здравейте, предстои ми покупка на хладилник с фризер.
Благодаря!
Аз пък се чудя, колко висок (или прост) трябва да е човек, за да си купи хладилник висок 200+ см.
Особено с фризера долу.
Ако ти или жена ти сте под 190 см си помислете добре колко практично е т'ва чудо. Особено когато фризера е долу, а хладилника горе!
Ако позволите един практичен съвет от мен: Спрете да гледате в интернет, отидете във магазина и се опитайте да бръкнете на най-горния рафт на хладилника до дъното (във фризера се бърка по-рядко).
Волейболисти сме!
  • 1
  • 2

Тема "Избор на ГОЛЯМ черен хладилник" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: