• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва

Коя марка GSM предпочитете

42%
Nokia
137
21%
SonyEricsson
69
5%
Motorola
16
11%
Samsung
35
5%
Siemens
17
16%
Друга марка
54

Общо гласове: 328

bluelemon - специалист
Аз съм с Nokia6610 и го ползвам само и единствено като телефон :) телефоните тип "комбайни" не ме кефят. Имам си компютър, дигиталка, камера и т.н. които си ползвам по предназначение. От тоз телефон съм супер доволен. :cool:
Тани - модератор
Забравих да спомена , че трябва да издържа поне на едно падане на ден върху асфалт в продълчение поне на една година и да работи!
leonardo_vd - модератор
Тани написа:
Забравих да спомена , че трябва да издържа поне на едно падане на ден върху асфалт в продълчение поне на една година и да работи!
NOKIA 1100
milenmi - напреднал
2бр. Nokia 6310
1бр. SonyEricsson T630
Тани - модератор
leonardo_vd написа:
Тани написа:
NOKIA 1100
Няма никакви начини за комуникация с компютър и почти толкова обхват! Баща ми почти е неоткриваем след като някой го излъгал да си купи такъв! Пълно дърво , мо пък за толкова пари :-D :-D :-D

Чак се замислям дали да не търся пак някоя запазена 6310 за нова бих дал два пъти цената на 1100
Sk4 - специалист
leonardo_vd написа:
Sk4 написа:
Никога не бих си взел такова устройство :oops:
Целта на темата е не да кажеш дали би си взел или не телефон като на другите, а какъв е твоя телефон.
Всеки сам решава какво да си купи.

времената се менят :D
Изображение :lol:
Gogo55 - специалист
аз съм върл фен на панасоник-от телевизора до телефона :-D
нали си се занимавам с електроника от време на време та според мене и според всеки един електромаистор който познавам от хубавия панасоник без значение какъв е продукта, хляб не се вади-тоест не отива на ремонт :-D
slavi_007 - напреднал
който иска здрав телефон и да издаржа на удари и падания да си вземе някакав сименс аз две години го бия в стената и той си работи и няма проблем
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17

Тема "Какъв GSM Имате" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: