• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Сериозен е човека ,седи си в офиса и си прави проекти,не е длъжен на никой тук .Аз кво правя- хванах на хорото да присъствам тук ,хабя време и енергия ,трая гегативи и заплахи ,и я не съм отговорил и помогнал -Не си хубав ,Лош си ,Пари искаш . :wink: А Трифоне ,ще я потърся в тетрадките ,ако не я намеря,ще я измисля наново.
съб ное 07, 2020 8:11 pmfilmatoplo написа:
Сериозен е човека ,седи си в офиса и си прави проекти,не е длъжен на никой тук .Аз кво правя- хванах на хорото да присъствам тук ,хабя време и енергия ,трая гегативи и заплахи ,и я не съм отговорил и помогнал -Не си хубав ,Лош си ,Пари искаш . :wink: А Трифоне ,ще я потърся в тетрадките ,ако не я намеря,ще я измисля наново.
Няма нужда, Филме, знам я.
Не е подходяща, понеже е правена по конкретен проект, доста по сложна от онази, в Буфер. Не можеш да я измислиш наново. Може да предложиш своя.
filmatoplo - майстор
Не тя е същата като тази с буфера ,тоест пак с буфер ,но има разлика и е 100 пъти по ефективна .
съб ное 07, 2020 8:37 pmfilmatoplo написа:
Не тя е същата като тази с буфера ,тоест пак с буфер ,но има разлика и е 100 пъти по ефективна .
Филме, дано с настъпването на Утрото я публикуваш, пустата схема, та човека да си я приложи! Нали това е по темата?! На мен просто ми е любопитно.
filmatoplo - майстор
Току що я нарисувах отново без да я гледам от никъде .Ако ти я покажа ще кажеш ти си луд.
съб ное 07, 2020 8:53 pmfilmatoplo написа:
Току що я нарисувах отново без да я гледам от никъде .Ако ти я покажа ще кажеш ти си луд.
Не рискувай сега, а и не на мен е нужна.
Не вярвам да е по подходяща за мен, от онази, на AntonBM.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на съб ное 07, 2020 8:57 pm, променено общо 1 път.
Georgiev8911 - напреднал
Къщата в момента е 96 квадрата с вътрешна изолация. В момента горелка та спира на 55 градуса, а буфера тръгва и спира на 45
Добре ли е
filmatoplo - майстор
Страхотна е схемата ,зарежда буфера нацяло докъто работи и после черпи само от него.
съб ное 07, 2020 8:57 pmGeorgiev8911 написа:
Къщата в момента е 96 квадрата с вътрешна изолация. В момента горелка та спира на 55 градуса, а буфера тръгва и спира на 45
Добре ли е
Как така спира на 55 горелката?
Работи само до 55 градуса ли? Ами тя не се е разгоряла и ти я спъваш. Принципно няма проблем, но защо ти е буфер, след като си караш котела като без буфер.
Има ли контролерът опция за работа с буферен съд, както например Екоспар?
съб ное 07, 2020 9:02 pmfilmatoplo написа:
Страхотна е схемата ,зарежда буфера нацяло докъто работи и после черпи само от него.
Филме, това го прави схемата на Антон от 6 години у дома. Нещо различно и иновативно ако имаш- споделяй, че човека пита!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на съб ное 07, 2020 9:05 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Въпрос за котел с горелкач и буферен съд" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: