• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
нед ное 08, 2020 9:15 pmLazarGanev написа:
нед ное 08, 2020 9:07 pmpechkata написа:
Огъня си е огън... :supz:

:megaeek: Оооо :gott: , ела и си прибери вересиите! :gott:
Лазаре, печката си е.............Печка.
Ти знайш ли Шефа му.................

Не вееее, как забрайх- Бисер е Бисеееер!
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз си мислех, че в тези 1000лв той включва оборудване като помпа, разширителен съд, неръждаеми димоотводи, трипътен вентил, стаен термостат..., които термопомпата си ги има вградени и в цената.
filmatoplo - майстор
Цени не сравнявайте ,тук може да хвърчат до висините :wink: .
Тъй зер, за фактора Филма забрайхме.
Фключен си Филме, между две по 110 бедър.
indri72 - помощник
HRV 100 TOUCH ползвам вече четвърти сезон в Пловдив и нямам никакви грижи. Дилъра е супер коректен и разбран, от първоначално пускане не е идвал, помага по тел., ако се наложи. Апартамент 85 кв. 1 етаж , никой не живее около мен има частична вътрешна изолация и тавани, 2 тона на година. Функцията за само почистване на кошницата е голяма екстра, при гадни пелети наистина работи, изгорих 2 тона такива. Карам я на минимума, 50 градуса на водата и горя под 900 гр. на час средно. Има термо глави на всеки радиатор, вързан е и бойлера, поддържам 23 гр. по стаите и работи около 10-12 часа в денонощието. Почиствам я вътре 2 пъти на сезон през сервизен отвор с прахосмукачка и пее. Заболя ме като я купувах, но вече не съжалявам.
Buliviv - специалист
нед ное 08, 2020 9:19 ambobodebeliq написа:
За Равелито - разбирам че е двойно по-скъпа и мисля че наистина е с ламбда сонда тази. Въпросът ми беше дали някой е работил с такава и дали тези екстри наистина работят и не са проблемни.
Умишлено избягах от примери именно, за да не се тълкува като реклама.
В семейството имаме две Равелита и равносметката е: - само сипваш чувал, ползваш дистанционно, чистиш веднъж седмично. ( последното е условно и е спрямо колко часа работи и на каква температура).
Толкова.
пон ное 09, 2020 12:36 pmBuliviv написа:
Умишлено избягах от примери именно, за да не се тълкува като реклама.
......
Толкова.
Нека е реклама, какво от това?! Представителите на Равели ще регистрират внезапен скок на продажбите ли? Не, разбира се. Българинът си гледа първо джоба, а онези, дето им е през джоба, не четат много форума.
Тази реклама ще помогне на онези, които могат да си надвият на масрафа, но не са толкова безгрижно богати.
filmatoplo - майстор
:wink:
Последна промяна от filmatoplo на пон ное 09, 2020 2:39 pm, променено общо 1 път.
пон ное 09, 2020 1:13 pmfilmatoplo написа:
:wink: Измина вече час и нито дума за камина Грейко :? ,нещо не е наред работата :wink: .
На мен не ми пука да плюя по когото и да е, особено когато има защо.
Оценявам подобаващо и Грейко и Екоспар, Равели, даже Алфаплам...
Не ми е работа да предлагам промени, особено ако не ми искат мнението. Ма и да си го позволя, се тая, "кой съм аз"?!!
Знаеш ли защо не харесвам мини доберманите?
filmatoplo - майстор
За камината само хубави неща . :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Тема "Подходяща пелетна камина за малка къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: