пон ное 09, 2020 7:44 pmMcl написа:Освен, че Лазар отговори, в книжката също го пише. Има я и в нета.
Добре му е дошло на ум, на колегата.
Дано наистина остава по чистичко помещението, слез почистване на камината!
пон ное 09, 2020 7:44 pmMcl написа:Освен, че Лазар отговори, в книжката също го пише. Има я и в нета.
пон ное 09, 2020 7:53 pmТрифон П.Трифонов написа:Ами прегледах книжката но така и не видях как се пуска ръчно.пон ное 09, 2020 7:44 pmMcl написа:Освен, че Лазар отговори, в книжката също го пише. Има я и в нета.
пон ное 09, 2020 8:05 pmLazarGanev написа: В сервизното менюВ междинно чистене, там ли е разковничето?
пон ное 09, 2020 8:14 pmMcl написа:В тестовете търси!пон ное 09, 2020 8:05 pmLazarGanev написа: В сервизното менюВ междинно чистене, там ли е разковничето?![]()
![]()
![]()
![]()
пон ное 09, 2020 8:14 pmMcl написа:Намерих го. Даже не е минутка а цели 5.пон ное 09, 2020 8:05 pmLazarGanev написа: В сервизното менюВ междинно чистене, там ли е разковничето?![]()
![]()
![]()
![]()
пон ное 09, 2020 8:24 pmkala_ad написа: То проблем не ми е в чистенето, за 5 минути съм е изчистил цялата....Не обсъждаме твоят проблем. При теб сигурно е от пелетите. Много пепел правят.
пон ное 09, 2020 8:24 pmkala_ad написа: То проблем не ми е в чистенето, за 5 минути съм е изчистил цялата. Въпроса е в това, че когато гори 20+ часа и самата кошница се напълва и вместо да падат пелетите в нея падат в пепелника. Щеше ми се да видя как изглежда при вас печката при 14 15 часа работа преди да се почисти. Да знам като се хвана да е настойвам какво точно да гоня като резултат.Утре ще я чистя и ще снимам.
пон ное 09, 2020 8:00 pmMcl написа:Гледай пак и внимателно!пон ное 09, 2020 7:53 pmТрифон П.Трифонов написа:Ами прегледах книжката но така и не видях как се пуска ръчно.пон ное 09, 2020 7:44 pmMcl написа:Освен, че Лазар отговори, в книжката също го пише. Има я и в нета.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: