Най - вълнуващия въпрос зимно време.
пон ное 09, 2020 8:35 pmfilmatoplo написа:
Страница 35 от инструкцията дадена за камината в сайта ,предполагам и в книжката.

Хахааааа, познах. Филма прочете набързо, но понеже е врял и кипял, бизнесът върви.
Правилно, като ги мързи да четат, кой бяга от 5лв.?!!
Mcl - специалист
пон ное 09, 2020 8:37 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон ное 09, 2020 8:35 pmfilmatoplo написа:
Страница 35 от инструкцията дадена за камината в сайта ,предполагам и в книжката.

Хахааааа, познах. Филма прочете набързо, но понеже е врял и кипял, бизнесът върви.
Правилно, като ги мързи да четат, кой бяга от 5лв.?!!
Абе не 5 лв. Ами цяла софра ,и като гледам залита по риба та и бонус пъстърва.
Антон С. - специалист
пон ное 09, 2020 8:24 pmkala_ad написа:
То проблем не ми е в чистенето, за 5 минути съм е изчистил цялата. Въпроса е в това, че когато гори 20+ часа и самата кошница се напълва и вместо да падат пелетите в нея падат в пепелника. Щеше ми се да видя как изглежда при вас печката при 14 15 часа работа преди да се почисти. Да знам като се хвана да е настойвам какво точно да гоня като резултат.
Добре де... Дай някакъв жокер :) Примерно: каква ти е камината; какво гориш; някакви настройки правени ли са й? Малко инфо не е излишно, за да получиш насока.
Когато пелетите правят много пепел, никакви настройки не могат да отменят почистването от стопанина. Вероятно се ползват нискокачествени.
Затова и слънчогледовите не са подходящи, освен ако не се назначи трикрако столче, със задник отгоре му, който да чисти редовно. Така ще е по евтинко. Някой писа, предният сезон, че гори слънчоглед, в камината си и не го мързи да си я чисти ежедневно.
Mcl - специалист
Не става не тръгва вентилатора.
Антон С. - специалист
n.ganev писа, ама аз не вярвам, че бижуто ще работи с олио.

Колега kala_ad, порових се и открих снимки от миналата година, след 44 часа горене без гасене.
Прикачен файл:
20201109_212107.jpg
Прикачен файл:
20201109_212044.jpg
Прикачен файл:
20201109_212021.jpg
пон ное 09, 2020 9:32 pmMcl написа:
Филме, тръгвай, имаш мисия!

Изгаси камината бе, какаванин! СтенБай, хахаааа,
standby.
Не чететеееее, трябва да ви се сдъФче.

Тонка, Н Ганев кот е писал, се е вярно.
Ма сякаш му писна и спря да пише.
Mcl - специалист
пон ное 09, 2020 9:38 pmТрифон П.Трифонов написа:
пон ное 09, 2020 9:32 pmMcl написа:
Филме, тръгвай, имаш мисия!

Изгаси камината бе, какаванин! СтенБай, хахаааа,
standby.
Не чететеееее, трябва да ви се сдъФче.

Тонка, Н Ганев кот е писал, се е вярно.
Ма сякаш му писна и спря да пише.
Абе изгасена е ама не става. Водната помпа и шнека тръгват ама пустия вентилатор неще.
filmatoplo - майстор
:) Трифоне ще делим :lol: то ясно ,че по време на ход -няма и тест на изходи :lol: . Айде де -неще.Опиши как пробваш.
пон ное 09, 2020 9:43 pmMcl написа:
Абе изгасена е ама не става. Водната помпа и шнека тръгват ама пустия вентилатор неще.
Е, има и къси клечки.
Моят тръгва, ама само на стендбай. Демек, не изгаснала поради що си тя решила, а що съм ѝ я натиснал бутоня.

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: