• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
solo5 - майстор
вижте: "лепене на плочки на пода"

http://www.misiamoiatdom.com/index.php?page=tvshow2_17

само на мен ли ми се струва, че работата на плочкаджиите е меко казано ужасна :?

Дори и да правят ремонтите заради самото предаване, пак трябва да се стараят да изглеждат добре :roll:
solo5 - майстор
вижте и "Предаване 23 - Лепене на плочки" :shock:

обърнете внимание и на цокъла :|

внимание заслужава и "Предаване 25 - Система за лепене на плочки при критични основи"

струва ми се, че някои плочки имат ръбчета спрямо останалите, както и че фугите не са правилни :?
Rumen Iankov - специалист
Те там майсторите не ползват неща като нивелир или мастар.Тяхното око е много точно. :lol:
Time2Burn - специалист
Тея пишман майстори били бе. Така се лепи теракот на гребен ама някой друг път. Ще чука с чукчето все едно ги гали. Да не говорим че няма наклони, няма мастари, има много гладни ъгълчета... просто как могат да обясняват как се прави баня, при положение че сценаристите хабер си нямат. И с тея силикони по цокъла направо ме шокираха. И силикон не се чисти със сапунена вода. Ще издам тайната... ама не казвайте на никой. Сапунената вода е глупост, не го правете у дома. Със течен сапун или веро се намазва пръста, с който се изтегля и заглажда излишното количество силикон. Сапуна служи за да не ти се полепи силикона за пръста (колкото и смешно и неразумно да звучи) Все пак и ние майсторята се грижим за външния си вид. Плочките се почвад да се редят от сифона, а не от ъгъла... абе просто съм изпълнен с критики...
Да не говорим че с гребен не работя - който търси качество забравя за гребена!
Master_Kenobi - V.I.P.
Брей, значи интуицията ми пак е проработила! :-D
Чудех се, що не ме дърпа да го гледам тва предаване, макар и да знам за него. Нито един епизод не съм гледал, дори не знам по коя ТВ го дават.
(Мислех си, че е заради водещия. Фен съм му като комик, ама да ми дава акъл за ремонти... )
А то за кво било! :lol:
Мерси, че ме отървахте от малко гузна съвест, че пропускам един "информационен канал". :-D
Наистина благодаря! :)
solo5 - майстор
когато се прави образователно предаване трябва да си безупречен
а във въпросното предаване я карат яко през просото

P.S. моя вехтия майстор, дето яко ми осра банята може от тях да се е учил (ама надали, той си беше самоук) :lol:
Последна промяна от solo5 на пон дек 22, 2008 1:11 am, променено общо 1 път.
Master_Kenobi - V.I.P.
solo5 написа:
...когато се прави образоватебно предаване трябва да си безупречен...
Пич, с това мислене, ще те призная, ако станеш тв-продуцент на такова предаване! :thumbs:
Ама, не е сигурно, ако станеш, дали ще гледаш безупречността или приходите от реклами...
solo5 - майстор
ако стана ТВ продуцент на такова предаване ще гледам в дългосрочен план
щото, ако сега се появи едно подобно предаване, в което нещата да не са толкова зле, познай къде ще отидат парите от рекламодателите :wink:
Master_Kenobi - V.I.P.
Ами, познавам: няма да додат при теб, като евентуален продуцент. :-D
Фактът, че в национална ефирна медия (най-скъпите) няма такова предаване, означава, че публиката не ги "кльопа". :-D
Народа иска да гледа шоу - сурвивре, денс, бай *уй - не ще да бачка и като гледа тв. Пък и можещите няма да си разкрият тайните, ей така, за кеф на публиката.
Така че, не се надявай на голям успех в продуцентския бизнес. :-D

В медията Интернет обаче нещата са малко по-различни (не съм сигурен защо, макар и да имам теория за това). Нещата, които получаваме/даваме тук (заслужено или незаслужено) при това съвсем безплатно, трудно могат да се оценят. Особено от някои...

Ама, зарежи - дълга и безсмислена тема. :)
vidrata - специален-специалист
Оле майко :? .
Тайм мислех те за пекан.....ама ти още на топки ли лепиш???????
Соло ако очакваш да се научиш на майсторлък от онова предаване , няма да стане.На онея им личи по дрехите и инструмента че не са майстори ,а пройдохи.

Тайм какво искаше да кажеш за гребена????? Нямаш кво да срешеш ли що ли???????
  • 1
  • 2

Тема "Мисия Моят Дом - "Баня с мокро помещение" ?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: