Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
gnt69 - майстор
ср ное 11, 2020 10:06 ammariarusseva написа:
Машината тръгна, което ме накара да пробвам да почитя цедакта сама по начина, който описвате. В момента работи като нова. Много ви благодаря. Без малко да я хвърлим:)))
Има и по лесен начин за почистване на метална цедка. На котлона, кафето изгаря и дупките светват без усилие.
kozl - майстор
ср ное 11, 2020 10:16 amgnt69 написа:

Има и по лесен начин за почистване на метална цедка. На котлона, кафето изгаря и дупките светват без усилие.
Ако е изцяло метална - да, но на предишната кафемашина имаше бакелитово капаче с гумен "О" пръстен за разпенване. Та котлона не беше на оферта.
tarlyo - специалист
И моята е метал, пластмаса и гума, но се разглобява и на котлона само цедката. Тази вечер я свърших тази работа, че се беше позапушила.
floydogi - специалист
Колега kozl, помниш ли какво прави по електрониката на твоята Briel, че имам същия проблем с такава - започна от време на време да изключва 1-2 секунди след пускането, а сега вече постоянно си го прави. Благодаря!
kozl - майстор
чет ное 12, 2020 7:22 amfloydogi написа:
Колега kozl, помниш ли какво прави по електрониката на твоята Briel, че имам същия проблем с такава - започна от време на време да изключва 1-2 секунди след пускането, а сега вече постоянно си го прави. Благодаря!
Аз вече не помня, но пък ТУК форума все още помни :wink:
floydogi - специалист
Жив и здрав да си да илядиш!
eleonorvelichkov - специалист
ср ное 11, 2020 5:51 pmkozl написа:
ср ное 11, 2020 10:16 amgnt69 написа:

Ако е изцяло метална - да, но на предишната кафемашина имаше бакелитово капаче с гумен "О" пръстен за разпенване. Та котлона не беше на оферта.
Не знам дали 100 градуса ще направят нещо на пластмасата и гумата, но щом казвате вероятно е така.
kr1100 - майстор
[quote=eleonorvelichkov
...Не знам дали 100 градуса ще направят нещо на пластмасата и гумата, но щом казвате вероятно е така.
[/quote]
Гума до 90 гр. Нагоре силиконова.

Тема "Кафе машина Silvercrest не ще да работи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: