А и тези менюта дето си ги накачил горе не са за горелка а за пелетна камина , там версията на софта е друга и менютата също.
нед яну 12, 2020 1:14 pmRumen72 написа: А и тези менюта дето си ги накачил горе не са за горелка а за пелетна камина , там версията на софта е друга и менютата също.Аз разбирам че пелетите са калпави но имам около 5-6 тона и трябва да ги изхабя и търся оптимален вариянт за това. (ако трябва ще се рестартира през 2-3 часа вместо през 10 както е заводско, за да прави окончателно почистване.)
Принудително е държа на режим 1-2-3 защото когато го направя на 5та степен достига температурата много бързо, после спира за 10 мин и пак пали и така за едно денонощие около 24ч имам към 25-26 запалвания.
В момента съм намалил капацитета на горелката с подаванията от 1 до 5 защото идва много мощна за квадратурата която отоплявам засега.
Само да кажа че без значение коя степен съм избрал модулацията е има винаги. активира се модулация около 2-3 градуса преди да достигне заданието.
Огромно благодаря за инфото на T84! ТОЧНО ТОВА ТЪРСИХ!
EDIT: Промених T84 от 600 на 15, изключих я, включих я, минаха около 20-25 мин и още не се е рестартирала. Виждам че от картинката която си ми пратил T84 е със звезда *, да не би да има някакво друго условие за да се активира или изпълни правилно това задание?