ЗДРАВЕЙТЕ имам голям проблем с въртящите клапи на котела при опита да ги почистя и раздвижа видях че три от тях са мн криви а една е счупена. Та въпроса ми е може ли някой да помогне в намирането на нови скари защото не намирам никъде намирам само една фирма ИЗОТЕРМ СТИЛ обадих се и ми отговориха да потърся представител на дакон но уви не намирам и не знам какво да правя . Ще бъда мн благодарен ако някой може да помогне.Котела е дакон дор 32 модел 1999година.
съб ное 14, 2020 3:35 pmico_avto написа: ЗДРАВЕЙТЕ имам голям проблем с въртящите клапи на котела при опита да ги почистя и раздвижа видях че три от тях са мн криви а една е счупена. Та въпроса ми е може ли някой да помогне в намирането на нови скари защото не намирам никъде намирам само една фирма ИЗОТЕРМ СТИЛ обадих се и ми отговориха да потърся представител на дакон но уви не намирам и не знам какво да правя . Ще бъда мн благодарен ако някой може да помогне.Котела е дакон дор 32 модел 1999година.Здравей, имам няколко комплекта за Бош 32.