Последна промяна от pechkata на съб ное 14, 2020 9:25 pm, променено общо 1 път.
съб ное 14, 2020 7:36 pmpechkata написа: Или се правиш или си такъв...Хаха, в случая съм пунктоален.
При мен волта играе 20/30 волта...
Веднъж е 220 и след малко 246 волта - и какво се случва със оборотите на вентилатора от 1300 об. на 1500 об. ...
Или обратното ...
Сега цепи волта...
Входно напрежение (V): 165VAC~240VAC - колкото и да падне или се вдигне на изхода е винаги 220 в. ±2%...
В момента е 218 в. ±2% ...
ср дек 02, 2020 4:39 pmpechkata написа: ...Печори, това е по добрата "система". Трябва да се образоваш.
Заеби ги тези онлайн системи...
ср дек 02, 2020 7:48 pmТрифон П.Трифонов написа:Ти какво разбираш под въпроса "онлайн"...?ср дек 02, 2020 4:39 pmpechkata написа: ...Печори, това е по добрата "система". Трябва да се образоваш.
Заеби ги тези онлайн системи...
Тук напрежението винаги се преобразува от 230 на 12 и после пак на 230. Авера ти работи постоянно, а не ограничен от някакви рамки.
В резултат на това се избягва простото прехвърляне от Мрежа и време за реакция, при отпадането ѝ.
Зададеният въпрос е супер ангажиращ, а аз нямам подобен опит. Твоето мнение показва непознаване на материята.
ср дек 02, 2020 8:15 pmpechkata написа:Те това. Нямам такъв, че да ти кача видео от работата му. Не ти е проблем да прочетеш по темата, нали?!ср дек 02, 2020 7:48 pmТрифон П.Трифонов написа: Тук напрежението винаги се преобразува от 230 на 12 и после пак на 230. Авера ти работи постоянно, а не ограничен от някакви рамки.Ти какво разбираш под въпроса "онлайн"...?
В резултат на това се избягва простото прехвърляне от Мрежа и време за реакция, при отпадането ѝ.
Зададеният въпрос е супер ангажиращ, а аз нямам подобен опит. Твоето мнение показва непознаване на материята.
Zero Cross Transfer Technology
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: